237
Το φιλί που πρόβαλε ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος στο ιντερνετικό σύμπαν ως απόδειξη αμοιβαίας «ξεκάθαρης αγάπης» (των ΗΠΑ προς την ΕΕ και τούμπαλιν) | Τwitter

Γιούνκερ: Δεν φταίω εγώ, ο Τραμπ με φίλησε!

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2018, 21:49
Το φιλί που πρόβαλε ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος στο ιντερνετικό σύμπαν ως απόδειξη αμοιβαίας «ξεκάθαρης αγάπης» (των ΗΠΑ προς την ΕΕ και τούμπαλιν)
|Τwitter

Γιούνκερ: Δεν φταίω εγώ, ο Τραμπ με φίλησε!

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2018, 21:49

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ διαβεβαίωσε σήμερα τον κόσμο ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία για το σταυρωτό φιλί που αντήλλαξαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους την περασμένη Τετάρτη στην Ουάσιγκτον – ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που συζητήθηκε.

Τη φωτογραφία, που τραβήχτηκε στον Λευκό Οίκο όπου οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με βασικό θέμα το εμπόριο, ανήρτησε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter αυθημερόν.

Στο στιγμιότυπο, όπως διακρίνεται η σκηνή του ασπασμού, οι Τραμπ και Γιούνκερ φιλιούνται σταυρωτά: ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι γυρισμένος με την πλάτη στον φακό, ενώ ο πρόεδρος της Κομισιόν φαίνεται να τον ασπάζεται στην περιοχή του λαιμού. Και το σχόλιο του κ. Τραμπ ήταν η παρακάτω λεζάντα: «Προφανώς η Ευρωπαϊκή Ενωση, εκπροσωπούμενη από τον Γιούνκερ, και οι ΗΠΑ,  εκπροσωπούμενες από εμένα, αγαπιούνται αμοιβαίως!»

Δεν φταίω εγώ!

«Προκαλεί έκπληξη αλλά, αντίθετα με τη συνηθισμένη συμπεριφορά μου, η πρωτοβουλία δεν προήλθε από εμένα» δήλωσε με χιούμορ ο Γιούνκερ στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD. «Δεν γνώριζα ότι ήταν παρών και άλλος φωτογράφος στο Οβάλ Γραφείο, όμως κατάφερε να αποτυπώσει το αίσθημα εκείνης της στιγμής. Επιπλέον, ο Τραμπ ήταν εκείνος που δημοσίευσε τη φωτογραφία, όχι εγώ» είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...