243
|

Υπερ-όπλο των ΗΠΑ, προκαλεί τον σεισμό στη Σαντορίνη!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Ιανουαρίου 2012, 06:53

Υπερ-όπλο των ΗΠΑ, προκαλεί τον σεισμό στη Σαντορίνη!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Ιανουαρίου 2012, 06:53

Μόνο οι αθεράπευτα αφελείς και όσοι προδότες έχουν συμφέρον να αγνοούν τα ξεκάθαρα δεδομένα, δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι η θριαμβευτική επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στη Μόσχα και ο «δήθεν» σεισμός στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαντορίνης και Κρήτης, είναι γεγονότα που σχετίζονται μεταξύ τους.

Μια ιστορική σύγκρουση υπερδυνάμεων διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην Καλντέρα: Από τη μια τα όπλα των αμερικάνων που μπορούν να προκαλέσουν από σεισμούς μέχρι καρκίνο στον Τσάβες (διαβάστε τα  site στο Ίντερνετ για να ξυπνήσετε!) και από την άλλη το τεράστιο ελληνορθόδοξο «Πουτινόψαρο», ένα γιγαντιαίο ψάρι με τη μορφή του μεγάλου ηγέτη, που εμφανίστηκε μυστηριωδώς(!) για να εμποδίσει την καταστροφή – όπως φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία από τον δορυφόρο.

Είναι προφανές ότι οι δυνάμεις του αντι-ορθόδοξου άξονα, βλέποντας ότι κινδυνεύουν να χάσουν τα απειροτεράστια κοιτάσματα πετρελαίου φυσικού αερίου και ουρανίου που βρίσκονται στην Κρήτη, ετοιμάζονται να προκαλέσουν έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης! Έκρηξη που με τη σειρά της θα δημιουργήσει τσουνάμι που όπως και στους προϊστορικούς χρόνους, θα σκεπάσει την Κρήτη, ματαιώνοντας για πολλές δεκαετίες τις έρευνες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά δεν τα λέμε μόνο εμείς. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες γερόντων του Αγίου Όρους και άλλες αδιάσειστες αποδείξεις, που παρά τις προσπάθειες όσων έχουν συμφέρον να τις εξαφανίσουν, έρχονται στο φως μέσα από προσφορές φωτισμένων εφημερίδων κάθε Κυριακή, ώστε οι υγιείς δυνάμεις του Έθνους να αφυπνιστούν και να αναλάβουν δράση για την σωτηρία της πατρίδας.
 

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook