159
Εκπρόσωπος της αστυνομίας έκανε λόγο για «παράλογη πράξη βίας» που ξεκίνησε ύστερα από φιλονικία μεταξύ δύο γυναικών και εξελίχθηκε σε σύρραξη | Shutterstock

Νέα Ορλεάνη: Μία νεκρή και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2022, 23:07
Εκπρόσωπος της αστυνομίας έκανε λόγο για «παράλογη πράξη βίας» που ξεκίνησε ύστερα από φιλονικία μεταξύ δύο γυναικών και εξελίχθηκε σε σύρραξη
|Shutterstock

Νέα Ορλεάνη: Μία νεκρή και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2022, 23:07

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της και δύο άνδρες τραυματίστηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Xavier της Λουιζιάνας, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης των ΗΠΑ, η οποία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές υπόπτων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον χώρο στάθμευσης του πανεπιστημίου, λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκε μία τελετή αποφοίτησης στους χώρους του ιδρύματος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας έκανε λόγο για «παράλογη πράξη βίας» που ξεκίνησε ύστερα από φιλονικία μεταξύ δύο γυναικών και εξελίχθηκε σε σύρραξη με πυροβολισμούς. Η ηλικιωμένη γυναίκα πιστεύεται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα χωρίς να έχει την παραμικρή εμπλοκή στο επεισόδιο, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, το οποίο επικαλείται πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ.

Η ένοπλη αυτή επίθεση συμπίπτει χρονικά με τις κηδείες των 19 παιδιών και των δύο δασκάλων τους που σκοτώθηκαν από τα πυρά του 18χρονου Σαλβαδόρ Ράμος, μία εβδομάδα μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο Ρομπ της πόλης Ουβάλντε στο Τέξας, η οποία προκάλεσε σοκ και αγανάκτηση στις Ηνωμένες Πολιτείες (περισσότερα εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...