277
Προσοχή στο τι και πόσα λέτε για την υπόθεση, λένε έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν στις έρευνες | INTIMEnews

Απαγωγή Μαυρίκου: Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο της οικογένειας [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2018, 12:14
Προσοχή στο τι και πόσα λέτε για την υπόθεση, λένε έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν στις έρευνες
|INTIMEnews

Απαγωγή Μαυρίκου: Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο της οικογένειας [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2018, 12:14

Υπό άκρα μυστικότητα συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

«Το τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει ακόμη», δήλωσε ο εξάδελφός του 51 ετών επιχειρηματία και πατέρα τριών παιδιών, επιβεβαιώνοντας πως ένα 24ωρο μετά την αρπαγή του, δεν έχει υπάρξει επικοινωνία των απαγωγέων με κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς του.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν στις έρευνες, απευθύνουν έκκληση να είναι όλοι -συμπεριλαμβανομένων των συγγενών του απαχθέντος- ιδιαίτερα φειδωλοί στις δηλώσεις τους για την υπόθεση, καθώς κάθε στοιχείο που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας (όπως πχ για τις συναλλαγές, την επιχειρηματική δραστηριότητα ή τις πρόσφατες  συμφωνίες του απαχθέντος) μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την πορεία των ερευνών.

Ηδη πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από την απαγωγή ενδέχεται να είναι ανταγωνιστές του επιχειρηματία ή άλλοι εμπλεκόμενοι στην εισαγωγή και διακίνηση (λαθραίων ή μη) καπνικών προϊόντων, με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση, να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Συγκλονισμένη από την απαγωγή του συντρόφου της είναι η γυναίκα που βρίσκεται την τελευταία περίοδο στο πλευρό του Nίκου Μαυρίκου, η καλλονή (και πρώην playmate) Χρύσα Δρακάκη, η οποία την ημέρα της αρπαγής του ήταν στο σπίτι τους, καθώς το ζευγάρι είχε μόλις επιστρέψει από τις διακοπές των Χριστουγέννων για να περάσει τη Πρωτοχρονιά με τους γονείς του επιχειρηματία.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύντροφος του διαζευγμένου επιχειρηματία περιμένει καρτερικά μία κλήση στο κινητό της για κάποιο νέο σχετικά με την τύχη του ή τα αιτήματα των απαγωγέων του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...