164
Φωτογραφία από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΖ. κάτω από το σπίτι του επιχειρηματία | INTIMEnews

Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που απήχθη – στο σκοτάδι η οικογένεια για τους δράστες

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2018, 13:49
Φωτογραφία από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΖ. κάτω από το σπίτι του επιχειρηματία
|INTIMEnews

Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που απήχθη – στο σκοτάδι η οικογένεια για τους δράστες

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2018, 13:49

Αγνοια για το ποιος θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από την αρπαγή του 51 ετών επιχειρηματία στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, δηλώνουν οι συγγενείς του.

«Δεν είχε δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα», ανέφερε ο εξάδελφος του απαχθέντος, ιδιοκτήτη εταιρείας τροφοδοσίας πλοίων, επιβεβαιώνοντας ότι «δεν δεχόταν απειλές ο ίδιος ή οι εργαζόμενοί του», ούτε και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο Νίκος Μαυρίκος, Ελληνας από την Αλεξάνδρεια και πατέρας τριών παιδιών, απήχθη ενώ έβγαινε από το σπίτι  του και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του.

Τέσσερις άνδρες με διακριτικά των ΕΚΑΜ στα ρούχα τους τον ακινητοποίησαν και με αστραπιαίες κινήσεις τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν στη συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτόπτης μάρτυρας της αρπαγής του 51 ετών επιχειρηματία ήταν ένας από τους γείτονές του, ο οποίος ήδη έχει δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την απαγωγή φέρεται να υπάρχει υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων, με πρόσφατη μάλιστα την αποκάλυψη παράνομων συσκευαστηρίων στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με το νέο αυτό στοιχείο είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...