65
Ο φρέσκος τόνος είναι πολύ νόστιμος ωμός ή ελαφρά ψημένος | Shutterstock

Φιλέτο τόνου με σάλτσα, της Νιόβης

Κική Τριανταφύλλη Κική Τριανταφύλλη 4 Αυγούστου 2017, 15:52
Ο φρέσκος τόνος είναι πολύ νόστιμος ωμός ή ελαφρά ψημένος
|Shutterstock

Φιλέτο τόνου με σάλτσα, της Νιόβης

Κική Τριανταφύλλη Κική Τριανταφύλλη 4 Αυγούστου 2017, 15:52

Ο φρέσκος τόνος έχει υπέροχη γεύση όταν είναι ωμός. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε αγαπήσει το σούσι. Αν πάλι τον προτιμάτε μαγειρεμένο, προσέξτε το χρόνο του ψησίματος. Ίσα-ίσα να πάρει χρώμα από τις δυο πλευρές και μέσα να μείνει ροζ και ζουμερός.

Επίσης ταιριάζει καταπληκτικά με μια σάλτσα κάπαρης με αντζούγια, φρέσκο βασιλικό, μουστάρδα και λαδολέμονο. Δοκιμάστε τον. Είναι πανεύκολο.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...