361
O Στέλιος Διονυσίου το πρωί της Τετάρτης έξω από το ΑΤ Αμπελοκήπων | YouTube

Στον εισαγγελέα μετά το κρατητήριο ο Στέλιος Διονυσίου – τι δήλωσε για το επεισόδιο

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2018, 18:36
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/01/2018, 09:21
O Στέλιος Διονυσίου το πρωί της Τετάρτης έξω από το ΑΤ Αμπελοκήπων
|YouTube

Στον εισαγγελέα μετά το κρατητήριο ο Στέλιος Διονυσίου – τι δήλωσε για το επεισόδιο

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2018, 18:36
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/01/2018, 09:21

Σε μια αδιαθεσία που τον ανάγκασε να αναζητήσει εσπευσμένα νοσοκομείο απέδωσε το περιστατικό στην πλ. Μαβίλη το οποίο οδήγησε στη σύλληψή του το απόγευμα της Τρίτης ο δημοφιλής τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου.

Εξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου κρατήθηκε τη νύχτα της Τρίτης, ο κ. Διονυσίου ανέφερε:

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα τα πούμε όταν τελειώσει η περιπέτεια. Ενιωσα μια ξαφνική αδιαθεσία, και ήθελα να πάω στο νοσοκομείο, δεν με αφήνανε να περάσω». Ο ίδιος αρνήθηκε ότι χτύπησε κάποιον αστυνομικό όταν παραβίασε την ασπροκόκκινη κορδέλα.

Ο κ. Διονυσίου είχε επεισόδιο με αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, όπου ίσχυαν έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό κυκλοφορίας και τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για απείθεια, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών, καθώς όπως κατήγγειλε ένας από τους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν ο τραγουδιστής τον τραυμάτισε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Διονυσίου, όπως όμως έκανε και ο τραγουδιστής. Ο δικηγόρος του, Βασίλης Καπερνάρος, υποστήριξε ότι ουδέποτε ο πελάτης του παρέσυρε τον αστυνομικό και ότι η αναφορές του είναι ψευδείς. Ζήτησε δε από την εισαγγελέα να επιτρέψει τη χρήση των καμερών ασφαλείας της περιοχής ώστε να διαπιστωθεί τι συνέβη.

Το χρονικό

Περίπου στις 16:40 ο τραγουδιστής επιχείρησε να περάσει την κορδέλα της Αστυνομίας που είχε κλείσει την λεωφόρο Βασ. Σοφίας στη συμβολή της με την οδό Δορυλαίου στην πλατεία Μαβίλη, στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας που ίσχυαν στην πρωτεύουσα λόγω και της επίσκεψης Μάθιου Νίμιτς.

Οι αστυνομικοί που ήταν σε υπηρεσία στο συγκεκριμένο σημείο τον εμπόδισαν, ωστόσο μετά από λίγη ώρα ο κ. Διονυσίου έκοψε την κορδέλα και επιχείρησε να περάσει. Τότε σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και των αστυνομικών, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση.

Στη συνέχεια, ο κ. Διονυσίου κινήθηκε με το όχημά του με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλθηκε, να χτυπήσει με τον καθρέπτη του έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Ο αστυνομικός διεκομίσθη στο 401 νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάκωση στο χέρι.

Ο κ. Διονυσίου βγήκε το πρωί της Τετάρτης από το ΑΤ Αμπελοκήπων όπου διανυκτέρευσε. Τα όσα δήλωσε στα ΜΜΕ περί αδιαθεσίας τα είχε πει και στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. O τραγουδιστής οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και στη σήμανση για να περάσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες (δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογράφιση) και έπειτα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...