238
Οι παίκτες της Ρεάλ δεν λύγισαν στην επιστροφή του Παναθηναϊκού για τη διεκδίκηση του ματς | EPA/JUANJO MARTIN

Ούτε ο Παναθηναϊκός πάει Βελιγράδι: Ηττήθηκε (ξανά) από τη Ρεάλ με 89-82

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2018, 00:07
Οι παίκτες της Ρεάλ δεν λύγισαν στην επιστροφή του Παναθηναϊκού για τη διεκδίκηση του ματς
|EPA/JUANJO MARTIN

Ούτε ο Παναθηναϊκός πάει Βελιγράδι: Ηττήθηκε (ξανά) από τη Ρεάλ με 89-82

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2018, 00:07

Σε ισπανική «ταυρομαχία» εξελίχθηκε το Game 4 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague στη Μαδρίτη, με τον Παναθηναϊκό να… να λαβώνεται από τα βέλη των γηπεδούχων στη δεύτερη περίοδο.

Όμως, αντέδρασε στον… επίλογο (μείωσε ακόμη και στο -3), αλλά δεν έφτασε στην ανατροπή, ολοκληρώνοντας άδοξα και το εφετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι προς το Fianl For της Euroleague.

Ετσι, πέταξε -για δεύτερη, διαδοχική χρονιά- στο καλάθι των… αχρήστων το πλεονέκτημα της έδρας.

Πιο αναλυτικά, για σχεδόν 30 λεπτά η Ρεάλ με απίστευτη ευστοχία στα δίποντα (18/19 στην 3η περίοδο) είχε ρίξει στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό που έχανε με 22 πόντους, αλλά οι πράσινοι επέστρεψαν και με ηγέτες τους συγκλονιστικούς Καλάθη, Σίνγκλετον έφτασαν 2’30” πριν από το τέλος τη διαφορά στους τρεις πόντους.

Ακολούθησε ένα ρεσιτάλ απίστευτων σφυριγμάτων από τους διαιτητές που έδωσαν ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στον Σίνγκλετον, δεν είδαν τα αντιαθλητικά φάουλ τον Ντόντσιτς (σε Αντετοκούνμπο), Ρέγιες (επίσης σε Αντετοκούνπο) κι η Ρεάλ που βρήκε ένα απίθανο τρίποντο σε νεκρό χρόνο από τον Ντόντσιτς.

Ετσι, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 89-82 από τη Ρεάλ, με τους Ισπανούς να γράφουν το 3-1 στη σειρά και να προκρίνονται για 9η φορά στην ιστορία τους σε Final For, αφήνοντας το «τριφύλλι» -για έκτη διαδοχική σεζόν- εκτός.

Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης, με τα περισσότερα τρόπαια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (9), θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση αρχίζοντας τη σειρά με μειονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 51-35, 78-60, 89-82

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...