421
Ο Ράιν Λόχτι και η παρτενέρ του δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε μια φιγούρα | Rick Rowell/Getty Images

Ο Ράιαν Λόχτι ψάχνει τη συγχώρεση σε τηλεοπτικά σόου

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2016, 09:11
Ο Ράιν Λόχτι και η παρτενέρ του δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε μια φιγούρα
|Rick Rowell/Getty Images

Ο Ράιαν Λόχτι ψάχνει τη συγχώρεση σε τηλεοπτικά σόου

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2016, 09:11

Φαίνεται, τελικά, πως ο αμερικανός κολυμβητής, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Ρίο, Ράιαν Λόχτι, τραβάει πάνω του τα προβλήματα σαν μαγνήτης.

Αυτό που αποζητούσε ήταν να ξεπλύνει από πάνω του το σκάνδαλο που προκάλεσε στη Βραζιλία, όταν κατηγορήθηκε ότι αυτός και τρεις άλλοι αθλητές έκαναν γυαλιά καρδιά ένα βενζινάδικο αφού πρώτα είχαν καταναλώσει ουκ ολίγες ποσότητες αιθυλικής αλκοόλης.  Θέλοντας, λοιπόν, να παρουσιάσει τον εαυτό του αναβαπτισμένο στο κοινό της χώρας του αποφάσισε να πάρει μέρος στο γνωστό τηλεοπτικό σόου «Dancing with the Stars». Πολλές φορές η στρεβλή λάμψη της τηλεόρασης μπορεί να τυφλώσει ακόμη και τις πικρές αναμνήσεις.

Θεωρητικά, ο Λόχτι είχε μπροστά του μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανασύρει από το βάθος τον… καλό του εαυτό και με κάποιες τεχνικές δεξιότητες που διαθέτει στο χορό να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να τον αγαπήσει ξανά. Δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα: τη στιγμή που εκτελούσε ένα φοξ τροτ (είχε επιλέξει το τραγούδι με τον σημειολογικό τίτλο «Call me Irresponsible»), το σόου διακόπηκε από έναν ταραξία.

Ο Λόχτι άκουγε την κρίση της κριτικής επιτροπής (συγκεκριμένα της Κάρι Αν Ινάμπα) όταν μια απρόσκλητη φιγούρα μπήκε στο τηλεοπτικό πλατό. Αίφνης, η Ινάμπα άρχισε να ωρύεται και ο Λόχτι βρέθηκε εξαπίνης. Ο σκηνοθέτης του σόου διέκοψε το πρόγραμμα και το ABC (το κανάλι που δείχνει το σόου) έπαιξε διαφημίσεις.

Στην επανέναρξη του σόου ουδείς έδωσε εξηγήσεις για το τι ακριβώς είχε συμβεί. Ο Λόχτι είναι ότι ένιωσε λίγο πληγωμένος από το περιστατικό. Κι αυτό διότι όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian, αναζητεί μέσω του σόου μια «μεγάλη συγχώρεση». Με τα δικά του λόγια: «Θέλω να αποδείξω στον κόσμο ότι έχω αλλάξει. Αυτή είναι μια δεύτερη ευκαιρία που μου δίδεται και δεν θέλω να την καταστρέψω». Πάντως, οι κριτές δεν φάνηκαν να επικροτούν τις χορευτικές προσπάθειές του και του επισήμαναν πολλές ατέλειες και λάθη.

Στο σόου μετέχει και ο πρώην κυβερνήτης του Τέξας, Ρικ Πέρι, αν και παραδέχθηκε εξαρχής πως δεν έχει καμία χορευτική εμπειρία και ότι αποφάσισε να πάρει μέρος στο σόου μόνο και μόνο για να μπορέσει να χορέψει επαρκώς καλά στον επικείμενο γάμο της κόρης του. Μετά τις πρώτες εμφανίσεις του παραδέχθηκε πως ο συγκεκριμένος «αγώνας» δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές μάχες που έδωσε στη ζωή του, με μεγαλύτερη εκείνη του 2012 όταν απέτυχε παταγωδώς στην κούρσα για την προεδρία.

Στο σόου μετέχουν ακόμη η τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο, Αμπερ Ρόουζ, ο πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Κάλβιν Τζόνσον, η τηλεπερσόνα του Λος Ανρτζελες, Τέρα Τζολ, η γυμνάστρια Λόρι Χερνάντεζ που είχε πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και ο γνωστός μουσικός της ραπ, Βανίλα Αϊς, o οποίος αποδεικνύεται κρυφό ταλέντο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...