186
Ο Αντετοκούνμπο απέναντι στον ΝτεΜαρ Καρόλ των Νετς. Ο Giannis πέτυχε 41 πόντους σε μόλις 33 λεπτά συμμετοχής | Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Η απίστευτη επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2018, 09:05
Ο Αντετοκούνμπο απέναντι στον ΝτεΜαρ Καρόλ των Νετς. Ο Giannis πέτυχε 41 πόντους σε μόλις 33 λεπτά συμμετοχής
|Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Η απίστευτη επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2018, 09:05

Οκτώ ημέρες ξεκούρασης και ανάρρωσης. Τόσες χρειάστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όχι απλά για να βρει τον καλό εαυτό του, αλλά για να επιστρέψει ακόμα καλύτερος: με μια εξωγήινη εμφάνιση απέναντι στους Νετς του Μπρούκλιν, ο 23χρονος σταρ του ΝΒΑ οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς με το εμφατικό 116-91.

Το τι έκανε ο Αντετοκούνμπο δεν περιγράφεται. Μια ματιά στη στατιστική είναι ενδεικτική: τελείωσε τον αγώνα με 41 πόντους (με 11/17 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 10/11 βολές), 13 ριμπάουντ, επτά ασίστ, δύο κλεψίματα και δύο κοψίματα σε μόλις 33 λεπτά συμμετοχής!

Χιλιάδες φίλοι των Μπακς άρχισαν να φωνάζουν «M-V-P» όταν στήθηκε στην γραμμή των βολών, ενώ στο τέλος αποθεώθηκε από εκατοντάδες Ελληνες που έσπευσαν στο στάδιο με τις γαλανόλευκες για να τον αποθεώσουν.

Πέρα από τον απίστευτο Giannis, οι Μπακς πήραν 21 πόντους από τον Κρις Μίντλετον και άλλους 14 από τον Ερικ Μπλέντσο.

«Αυτές οι οκτώ ημέρες με βοήθησαν πολύ. Κατάφερα να επαναφορτιστώ, να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να νιώσω πιο δυνατός. Το να παίζω είναι αυτό που λατρεύω» είπε μετά το τέλος του ματς, ο Αντετοκούνμπο που είδε σε αυτό το διάστημα αγρανάπαυσης, τη διοίκηση των Μπακς να απολύουν τον αγαπημένο του προπονητή Τζέισον Κιντ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...