186
Μετά από μία «αγωνιστική παρέμβαση» το μέλος του Ρουβίκωνα κατάλαβε ότι κάποιοι είχαν ληστέψει το σπίτι του | IntimeNews

Λήστεψαν ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα και κάλεσε την Αστυνομία!

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2018, 12:26
Μετά από μία «αγωνιστική παρέμβαση» το μέλος του Ρουβίκωνα κατάλαβε ότι κάποιοι είχαν ληστέψει το σπίτι του
|IntimeNews

Λήστεψαν ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα και κάλεσε την Αστυνομία!

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2018, 12:26

Αυτά περί αναρχίας. Η οποία είναι καλή όταν ρίχνουμε μπογιές σε δημόσια κτίρια και φέιγ βολάν σε άλλες «ακτιβιστικές» δράσεις, αλλά όχι και αυτά να συμβαίνουν στο ίδιο μας το σπίτι! Αυτή πρέπει να ήταν η σκέψη ηγετικού στέλεχους του Ρουβίκωνα που έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του και το… άδειασαν.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, σύμφωνα με την ιστορία που έφερε στη δημοσιότητα ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα» της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, ένα από τα γνωστά μέλη της αναρχικής ομάδας επέστρεφε στο σπίτι του ένα βράδυ, ύστερα από μια επιτυχημένη ακτιβιστική επιδρομή, για να ανακαλύψει ότι οι ληστές είχαν εισβάλει σε αυτό και δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο.

Το μόνο που είχε μείνει, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό», ήταν το τηλέφωνο. Αμέσως, λοιπόν, το μέλος του Ρουβίκωνα κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Ο διοικητής μόλις άκουσε το όνομα του θύματος αμέσως κατάλαβε ποιος ήταν ο παθών, αφού το συγκεκριμένο όνομα είναι γνωστό εδώ και καιρό στις Αρχές.

Ο αρμόδιος μάλιστα έδωσε εντολή στους άνδρες της Αστυνομίας να σπεύσουν στο σπίτι που είχε υποστεί διάρρηξη και να ειδοποιηθεί και η Σήμανση, ώστε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...