200
(φωτογραφία αρχείου) | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2018, 20:54
(φωτογραφία αρχείου)
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2018, 20:54

Η πρώτη μεγάλη κίνηση από την ελληνική αγορά για τον Ολυμπιακό για φέτος έγινε πράξη και τυπικά! Ετσι ο έμπειρος εξτρέμ έπειτα από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ θα παίξει και στους Πειραιώτες.

Οπως είχε γίνει ήδη γνωστό, απέμεναν τα τυπικά για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και το deal του με τον Ολυμπιακό. Ο έλληνας εξτρέμ το βράδυ της Τρίτης έκλεισε και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους ερυθρόλευκους.

Το συμβόλαιό του θα είναι 2+1 χρόνια με ετήσιες αποδοχές των 600.000 ευρώ.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Λάζαρος για δύο χρόνια στον Θρύλο! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018».

Την ίδια ώρα, η αντίδραση της ΑΕΚ αναμένεται σφοδρή. H ΠΑΕ ΑΕΚ υποστηρίζει ότι έχει συμβόλαιο με τον Λάζαρο (το 2016 είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια) και για την επόμενη σεζόν και θα κατατεθεί την 1η Ιουλίου. Ο Λάζαρος θα κληθεί σε απολογία γιατί ενώ έχει συμβόλαιο διαπραγματεύτηκε με άλλη ομάδα και συμφώνησε και επίσης θα γίνει καταγγελία κατά του Ολυμπιακού γιατί έστειλε παραμονή του τελικού Κυπέλλου εξώδικο πως μιλά με τον παίκτη, με κοινοποίηση και προς τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...