249
Ιδού και το νέο γραφείο του Κάμερον | http://news.sky.com

Παραγκούλα μια σταλιά –με τιμή 25.000 στερλινών– για τον Ντέιβιντ Κάμερον

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2017, 17:12
Ιδού και το νέο γραφείο του Κάμερον | http://news.sky.com

Παραγκούλα μια σταλιά –με τιμή 25.000 στερλινών– για τον Ντέιβιντ Κάμερον

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2017, 17:12

Ο τέως πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έχει -αν μη τι άλλο- πολύ χρόνο στη διάθεσή του μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία και την πολιτική.

Αλλά, από ό,τι επίσης φαίνεται, έχει και αρκετό χρήμα για να διαθέσει (ή μήπως να σπαταλήσει;) για το προσωπικό του γραφείο.

Ο Κάμερον αγόρασε ένα οίκημα-παράγκα, που μάλλον μοιάζει με βαγόνι, αξίας 25.000 στερλινών, και το εγκατέστησε στον κήπο του σπιτιού του για να το μετατρέψει σε προσωπικό γραφείο.

Αν και πολύ μικρό -είναι μόλις πέντε επί δύο μέτρα- το οίκημα έχει διπλό κρεβάτι-καναπέ, κουζινάκι, διακόπτες ντίμερ και μόνωση.

Η έμπνευση του τέως πρωθυπουργού ήταν ένα παρόμοιο στο σπίτι της πεθεράς του στη Σκωτία. Το Google τού έδωσε λύσεις καθώς βρήκε και παρήγγειλε ένα κατασκευασμένο όπως το ήθελε από μια εταιρεία στην περιοχή της Οξφόρδης.

Τα παιδιά του όμως είχαν άλλα σχέδια για αυτήν την καλύβα.

Ο γιος του, που είναι ήδη 15 ετών, θέλει να το χρησιμοποιήσει σαν δεύτερο υπνοδωμάτιο, κατάφερε μάλιστα να είναι και αυτός που κοιμήθηκε πρώτος όταν το έφεραν στο σπίτι.

Ενώ τα πιο μικρά μάλλον θα το ήθελαν σαν παιχνιδόσπιτο, ο πατέρας το βλέπει σαν γραφείο-ησυχαστήριο ενώ παραδέχεται ότι  «υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός» για το ποιος θα το χαρεί στο τέλος.

Ο ιδιοκτήτης εταιρείας είχε, από την πλευρά του, να πει τα καλύτερα λόγια για τον υψηλό πελάτη του και για την σύζυγο του Κάμερον, Σαμάνθα, η οποία έβαλε την προσωπική της πινελιά στον σχεδιασμό της παράγκας.

Αποκάλυψε δε ότι ο τέως πρωθυπουργός θέλει να γράψει το βιβλίο του στο νέο του απόκτημα.

Αν βέβαια δεν κερδίσουν τα παιδιά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...