73
| Εφη Κωδωνά

Ταμπουλέ της άνοιξης, δροσερό και ντοματένιο

Bostanistas Bostanistas 7 Απριλίου 2016, 14:45

Ταμπουλέ της άνοιξης, δροσερό και ντοματένιο

Bostanistas Bostanistas 7 Απριλίου 2016, 14:45

Σήμα κατατεθέν της λεβαντίνικης κουζίνας, μαζί με το χούμους. Η όψη του αλλάζει ανάλογα με τα υλικά, από ορεκτική σαλάτα ως δροσερό συνοδευτικό για θαλασσινούς μεζέδες ή κρεατικά. Oχι πως ενισχυμένο με παραπάνω κους κους και λαχανικά δεν γίνεται γεύμα ανάλαφρο και μαζί χορταστικό! Οι αυστηροί θα πουν πως μαϊντανός, κους-κους και κρεμμύδι είναι οι μόνοι πρωταγωνιστές του αυθεντικού ταμπουλέ, μα όλα είναι θέμα όρεξης και γούστου.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...