323
O Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον σε παρουσίαση της συλλογής του Armani στο Μιλάνο, πριν από 20 ημέρες | Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Βρετανικά ΜΜΕ: «Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ θα είναι αυτός»

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2024, 16:12
O Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον σε παρουσίαση της συλλογής του Armani στο Μιλάνο, πριν από 20 ημέρες
|Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Βρετανικά ΜΜΕ: «Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ θα είναι αυτός»

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2024, 16:12

Τα βρετανικά ταμπλόιντ είναι βέβαια: αυτός θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, ο ηθοποιός που θα πάρει τη σκυτάλη ενσάρκωσης του θρυλικού κινηματογραφικού μυστικού πράκτορα από τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος εγκατέλειψε τον ρόλο μετά από πέντε εξαιρετικά εμπορικές ταινίες: η Daily Mail και η Sun ανέφεραν την Τρίτη πως ο Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον, 33 ετών και αστέρας ταινιών δράσης, είναι ένα βήμα από το να υπογράψει συμβόλαιο με τους παραγωγούς της σειράς του 007.

Βέβαια, ο Τέιλορ-Τζόνσον δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, ωστόσο η Sun έγραψε πως του έχουν ήδη προτείνει συμβόλαιο και σύμφωνα με πηγές θα το «υπογράψει μέσα στην εβδομάδα».

Και οι λονδρέζικοι Times αναπαρήγαγαν το ρεπορτάζ της Sun, κρίνοντας πως ο Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον είναι πλέον το φαβορί για να ενσαρκώσει τον πράκτορα 007.

Εφόσον ευοδωθεί η συμφωνία θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα, από το 1962 που ξεκίνησε η κινηματογραφική σειρά με το «Δρ. Νο» (Σον Κόνερι, Τζορτζ Λέιζενμπι, Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον, Πιρς Μπρόσναν και Ντάνιελ Γκρεγκ οι προηγούμενοι).

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» είχε δηλώσει στο Numero την περασμένη εβδομάδα ο Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον, ο οποίος έχει το «πακέτο»:

είναι διάσημος αλλά όχι τόσο διάσημος ώστε να καπελώσει τον ρόλο που κάποια στιγμή θα παραδώσει στον επόμενο (έχει διατελέσει μέλος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, ενώ τελευταία έχει ξεχωρίσει με τους ρόλους του στις περιπέτειες «Outlaw King», «The King’s Man» και «Bullet Train», αλλά και στο θρίλερ «Nocturnal animals» για το οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα), είναι γόης –ο Τζόρτζιο Αρμάνι τον έχει για να διαφημίζει τα ρούχα του–, είναι, φυσικά, Εγγλέζος και είναι μόλις 33 ετών –άρα έχει αρκετές ταινίες να «δώσει», σε αντίθεση με τον 51χρονο Ιντρις Ελμπα, που πολλοί θα ήθελαν να τον δουν ως τον πρώτο μαύρο 007.

Είναι επίσης, εδώ και δώδεκα χρόνια, παντρεμένος με την 57χρονη σήμερα, σκηνοθέτιδα Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...