232
Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας: Ψηφίζουμε τον Κωνσταντίνο Τασούλα για Πρόεδρο της Βουλής

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2019, 19:54
Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας: Ψηφίζουμε τον Κωνσταντίνο Τασούλα για Πρόεδρο της Βουλής

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2019, 19:54

Για μια «ουσιώδη» αντιπολίτευση δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει τον Κωνσταντίνο Τασούλα για Πρόεδρο της Βουλής.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας συνέκρινε την απόφαση αυτή με το ότι ορισμένοι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν τον Δ. Παπαδημούλη.

«Διάβασα αυτές τις μέρες για τον καβγά που έχει ξεσπάσει στη ΝΔ επειδή λέει κάποιοι ευρωβουλευτές τους, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τόλμησε να ψηφίσει τον Δημήτρη Παπαδημούλη για αντιπρόεδρο του κοινοβουλίου. Αυτή είναι η κατάντια της αντιΣΥΡΙΖΑ υστερίας που ενορχηστρώνεται από έναν σκληρό και ακραίο πυρήνα στο εσωτερικό της ΝΔ και φυσικά από μιντιακά συγκροτήματα. Εμείς δε θα ακολουθήσουμε αυτή την ανόητη τακτική», είπε και συνέχισε:

«Θα ψηφίσουμε αύριο για Πρόεδρο της Βουλής τον προτεινόμενο από το πλειοψηφούν κόμμα, πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε κάποια επιφύλαξη επί προσωπικού. Το ίδιο θα πράξουμε και για όσους άλλους αντιπροέδρους δεν έχουμε επιφύλαξη επί προσωπικού. Γιατί επαναλαμβάνω δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...