214
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς τον περασμένο Ιανουάριο | EPA/JULIEN DE ROSA

Θύμα χάκερ ο Αντετοκούνμπο – «Νιώθω αηδιασμένος με αυτά που έκαναν!»

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2020, 08:33
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς τον περασμένο Ιανουάριο
|EPA/JULIEN DE ROSA

Θύμα χάκερ ο Αντετοκούνμπο – «Νιώθω αηδιασμένος με αυτά που έκαναν!»

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2020, 08:33

Κακόβουλοι χάκερ παραβίασαν την Πέμπτη τους λογαριασμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα κοινωνικά δίκτυα και έγραψαν απαράδεκτα σχόλια κατά του ίδιου, κατά συμπαικτών του στο NBA, αλλά και κατά του πρόσφατα χαμένου θρύλου του μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ.

Οι χάκερ παραβίασαν μάλιστα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Αντετοκούνμπο, γεγονός για το οποίο γίνεται έρευνα.

Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς που, όπως όλοι, είναι εκτός αγώνων λόγω κορονοϊού, ανέκτησε τον έλεγχό τους λίγες ώρες αργότερα.

Οι άγνωστοι δράστες έγραψαν στον λογαριασμό του Αντετοκούνμπο στα κοινωνικά δίκτυα σχόλια κατά του ίδιου, του Στεφ Κάρι, αλλά κατά άλλων παικτών των Μπακς.

Μόλις κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο των λογαριασμών του, ο Αντετοκούνμπο έγραψε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: «Γεια σας. Επανήλθα και θα ήθελα να μιλήσω για το περιστατικό με τα κοινωνικά δίκτυα νωρίτερα. Επεσα θύμα χάκερ και η υπόθεση είναι υπό έρευνα. Τα ποστ και τα tweets ήταν εξαιρετικά απρεπή και είμαι πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος έγραψε όσα τρομερά πράγματα γράφτηκαν.

» Νιώθω απαίσια που οι Μπακς, ο Κρις, ο Λεμπρόν και η οικογένεια Κάρι συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα κακόβουλα και ψευδή tweets.

» Νιώθω ιδιαίτερα απαίσια για όσα έχουν σχέση με οικογένεια Μπράιαντ που σε μια περίοδο πένθους δεν θα έπρεπε να γίνει αντικείμενο αρνητικότητας και απαράδεκτης συμπεριφοράς. Ευχαριστώ που υποστηρίζετε εμένα και την οικογένειά μου και, παρακαλώ, μείνετε ασφαλείς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...