142
Συνάντηση πολιτικών αρχηγών ζητεί από τον Πρωθυπουργό ο Σταύρος Θεοδωράκης ώστε να υπάρξει ενιαία εθνική γραμμή απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα | ΙΝΤΙΜΕnews

Θεοδωράκης για ένταση στο Αιγαίο: Ο Τσίπρας οφείλει να συγκαλέσει συμβούλιο αρχηγών

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2018, 14:48
Συνάντηση πολιτικών αρχηγών ζητεί από τον Πρωθυπουργό ο Σταύρος Θεοδωράκης ώστε να υπάρξει ενιαία εθνική γραμμή απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Θεοδωράκης για ένταση στο Αιγαίο: Ο Τσίπρας οφείλει να συγκαλέσει συμβούλιο αρχηγών

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2018, 14:48

Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να πάρει την ευθύνη για εθνική συνεννόηση και να συγκαλέσει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δήλωσή του για τις εξελίξεις στο Αιγαίο και την κορύφωση της τουρκικής προκλητικότητας τόσο λεκτικά, όσο και με συγκεκριμένες ενέργειες (όπως το τελευταίο επεισόδιο στα Ιμια).

«Οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα. Ο Πωθυπουργός θα πρέπει να πάρει την ευθύνη για εθνική συνεννόηση. Να γίνει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, όπου θα εκτιμηθούν όλα τα δεδομένα και θα χαραχθεί η πατριωτική μας γραμμή, μακριά από επικοινωνιακά τεχνάσματα, όπως αυτά που συνηθίζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμύνης», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, θέτοντας ως στόχο να υπάρχει μία ενιαία φωνή και «όχι ξεχωριστές δηλώσεις από τον καθένα μας».

«Σε κάθε περίπτωση», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης,  «ο Ερντογάν θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με τον Τσίπρα, έχει να κάνει με την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...