166
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2021, 18:49
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2021, 18:49

Μία ακόμα «χρυσή» πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνας πανηγύρισε το απόγευμα της Παρασκευής ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Πετρούνιας πανηγύρισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 που ξεκινούν σε έναν μήνα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ο έλληνας πρωταθλητής με εξαιρετική εμφάνιση συγκέντρωσε 15.500 βαθμούς και έτσι πήρε την πρόκριση αλλά και το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Οπως είναι φυσικό, ο 31χρονος αθλητής και ο προπονητής του πανηγύρισαν ιδιαίτερα την πρόκριση, ενώ όλοι οι συναθλητές τους του έδωσαν συγχαρητήρια για την εξαιρετική εμφάνιση.

Η αγωνία ήταν μεγάλη για τον κορυφαίο έλληνα αθλητή καθώς για να κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο, ήταν υποχρεωμένος να πάρει βαθμολογία 15,334 βαθμών και πάνω, προκειμένου να περάσει στην ειδική κατάταξη των κρίκων τον Λιου Γιανγκ.

Ο κινέζος αθλητής που είχε αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα στο ξεκίνημα της σειράς των προ-Ολυμπιακών τουρνουά, εκμεταλλευόμενος την αναγκαστική απουσία του «άρχοντα των κρίκων» από τους τέσσερις πρώτους αγώνες (Νοέμβριος 2018 – Απρίλιος 2019), αμέσως μετά τη χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει στον ώμο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News