217
Ο 38χρονος ενώ οδηγείται στο γραφείο του ανακριτή | YouTube/Τwitter

Στον ανακριτή ο προπονητής-«γαμπρός» της 11χρονης – τι φώναξε στους δημοσιογράφους

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2021, 10:03
Ο 38χρονος ενώ οδηγείται στο γραφείο του ανακριτή
|YouTube/Τwitter

Στον ανακριτή ο προπονητής-«γαμπρός» της 11χρονης – τι φώναξε στους δημοσιογράφους

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2021, 10:03

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας (25/1) ο 38χρονος προπονητής της 21 ετών, σήμερα, αθλήτριας της ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Κατά την προσαγωγή του, και σε ερώτηση δημοσιογράφων εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και όσα απίθανα έχει δηλώσει για την υπόθεση τις τελευταίες ημέρες (εδώ), φώναξε: «Εχω να πω στον Σπύρο (σ.σ. τον πατέρα της κοπέλας) να κοιτάξει το σπίτι του. Τι κάνει η γυναίκα του και η κόρη του. Να κοιτάξει το σπίτι του».

Επειτα από ένταλμα βίαιης προσαγωγής, ο 38χρονος μεταφέρθηκε με πλοίο από τη Σάμο, όπου και διαμένει, στον Πειραιά και από εκεί στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή σχετικά με όσα αναφέρει στην κατάθεσή της η 21 ετών αθλήτρια της ιστιοπλοΐας.

Ο προπονητής που κατά δήλωσή του ήθελε να παντρευτεί (!) την αθλήτριά του, ενώ εκείνη δεν είχε καν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας της, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικής φύσεως. Συγκεκριμένα κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο αρμόδιος εισαγγελέας Στεφανάτος έλαβε μαρτυρικές καταθέσεις τόσο από την κοπέλα, όσο και από τους γονείς της – για τη στάση των οποίων στην υπόθεση ήδη εγείρονται πολλά ερωτήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...