524
|

Aρρωστημένο! «Ημασταν ερωτευμένοι, θα παντρευόμασταν – Δεν ήταν βιασμός», λέει ο προπονητής της 11χρονης

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2021, 17:40

Aρρωστημένο! «Ημασταν ερωτευμένοι, θα παντρευόμασταν – Δεν ήταν βιασμός», λέει ο προπονητής της 11χρονης

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2021, 17:40

Σοκ και ρίγος προκαλούν όσα βγήκε να δηλώσει ο κατηγορούμενος για τη σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης –τότε– αθλήτριας της ιστιοπλοΐας, προπονητής, στη δεύτερη υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την κατάθεση στον εισαγγελέα της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο προπονητής της 20χρονης σήμερα αθλήτριας ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται για βιασμό, γιατί είχε αισθήματα για το κορίτσι και ήθελε να την παντρευτεί!

«Ηταν μεγαλύτερη από 12. Δεν το έβλεπα κακό. Ηθελα να την παντρευτώ», είπε επί λέξει στο Μega, σε μια ανατριχιαστική δήλωση, που δίχως άλλο δείχνει ότι ο εν λόγω προπονητής (παιδιών) αντιμετωπίζει σίγουρα κάποιο πρόβλημα ψυχιατρικής φύσεως – αν δεν είναι κάτι χειρότερο…

«Δεν μπορώ να δεχθώ τη λέξη βιασμός, γιατί είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση. Δεν ήταν βιασμός. Δεν ήταν κάτι τέτοιο. Τα συναισθήματα που είχα είναι ότι θα παντρευόμασταν.

»Δεν βρήκα κάτι καλύτερο στη ζωή μου. Εγώ όντως ήθελα αυτή την κοπέλα. Αν με απορρίψει, θέλω να μου το πει, να το ξέρω. Την αγαπάω.

»Βιασμός δεν μπορεί να γίνει. Μία φορά θα γίνει. Το ήθελε περισσότερο από εμένα. Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή;», αναρωτήθηκε με μία αφέλεια ή θράσος (όπως το πάρει κανείς) που προκαλεί τρόμο, για να συμπληρώσει στο αρρωστημένο παραλήρημά του:

«Εμένα μου έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι. Περίμενα ένα κορίτσι που εγώ δεν της επέβαλα ποτέ κάτι. Απεναντίας δεν το ήθελα. Σίγουρα πλατωνικό ήταν. Αλλά όσο μεγάλωνε και εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μια φτωχή οικογένεια. Είχα και έχω συναισθήματα για εκείνη. Ηταν μεγαλύτερη από 12. Δεν το έβλεπα κακό. Ηθελα να την παντρευτώ.

»Πήγα και βρήκα τον πατέρα της. Εβλεπε ότι ήμασταν φουλ ερωτευμένοι. Εγώ ήθελα να πάω να του τα πω όπως είναι. Αφού φαινόταν, δεν ξεκόλλαγε τα μάτια της από πάνω μου. Ηθελα να τον πιάσω να του πω ότι θέλω να την παντρευτώ. Ηταν λίγο πιο σκληρός ως πατέρας.

»Την αγαπάω ρε γαμώτο. Μόλις 16 χρόνια διαφορά είχαμε. Δεν μου έλεγαν στην αρχή ξέκοψε. Την περίμενα να μεγαλώσει να με διαλέξει μόνη της. Είχα δεσμό και τη χώρισα για αυτή την κοπέλα. Δεν μπορούσα να κοιτάξω άλλη κοπέλα. Είχα πολύ αληθινά συναισθήματα για εκείνη».

Η ίδια η αθλήτρια σε δηλώσεις της στο Open περιέγραψε κάτι τελείως διαφορετικό και συνάμα ανατριχιαστικό, αν σκεφτεί κανείς τι έζησε σε ηλικία μόλις 11 ετών στα χέρια του προπονητή της, που είχε κάθε ευκαιρία και δυνατότητα για να την αποπλανήσει.

«Ηταν βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων. Ημουν σε σοκ και, αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν. Ηταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε».

Οπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας της Σοφίας Μπεκατώρου, το αδίκημα στην περίπτωση της 11χρονης δεν έχει παραγραφεί και γι’ αυτό θα κληθεί αμέσως να καταθέσει.

«Επικοινώνησα με τη Σοφία Μπεκατώρου, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα, απ’ έξω απ’ έξω, τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», είπε η ίδια η κοπέλα, σήμερα φοιτήτρια και μέλος της εθνικής ιστιοπλοϊκής ομάδας με παγκόσμιες διακρίσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...