195
Ο Καμαρά θα απουσιάσει από τους επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού | ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeSports

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Καμαρά

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2020, 17:23
Ο Καμαρά θα απουσιάσει από τους επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού
|ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeSports

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Καμαρά

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2020, 17:23

Η είδηση έφτασε αρχικά από την.Γαλλία. Ο δημοσιογράφος της L’ Equipe, Ματιέ Γκρεγκουάρ αποκάλυψε πως ο Μαντί Καμαρά είναι θετικός στον κορονοϊό μιας και το δεύτερο τεστ που έκανε το πρωί της Τετάρτης βγήκε θετικό.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με την Μαρσέιγ για τον πρώτο γύρο του εφετινού Champions League.

Οπως είναι λογικό, ο κεντρικός χαφ από την Γουινέα θα απουσιάσει όχι μόνο από την πρεμιέρα των ομίλων του της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά και από το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Πόρτο (27/10) στο «Ντραγκάο».

Θετικός στον κορονοϊό και παίκτης του ΠΑΟΚ

Θετικό βρήκε και ένα από τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ομόνοια για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο παίκτης απομονώθηκε και η προετοιμασία του Δικεφάλου για το ματς με την ομάδα της Λευκωσίας συνεχίζεται κανονικά ως ήταν προγραμματισμένο.

Θυμίζουμε ότι και ο Αρης έχει ανακοινώσει δέκα κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους, ενημερώνοντας ότι θα παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...