377
Σφοδρή επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Ψαριανός | Menelaos Myrillas / SOOC

Ψαριανός κατά Κυρίτση: Για να θαυμάζεις τους ισλαμιστές πρέπει να είσαι ζώον και ψυχάκιας

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2018, 15:57
Σφοδρή επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Ψαριανός
|Menelaos Myrillas / SOOC

Ψαριανός κατά Κυρίτση: Για να θαυμάζεις τους ισλαμιστές πρέπει να είσαι ζώον και ψυχάκιας

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2018, 15:57

O Γρηγόρης Ψαριανός δεν μασάει ποτέ τα λόγια του. Τόσο που συχνά αναγκάζεται να αρχίσει τα δεν το εννοούσα, έκανα πλάκα κ.λπ. όπως συνέβη με τις ακραίες θέσεις που διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού στα social media για τον ΠΑΟΚ εν όψει μάλιστα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τώρα έχει περιλάβει τον Γιώργο Κυρίτση του ΣΥΡΙΖΑ – η κριτική στην αμφιλεγόμενη και ιστορικά ατελή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι και αυτός ένας τρόπος για να φανεί ότι υπάρχουν κι άλλοι που λένε ό,τι θέλουν.

Τη Δευτέρα ο κ. Ψαριανός αποκάλεσε στο στούντιο του ΣΚΑΪ «ηλιθιότητες» τα όσα είπε ο κ. Κυρίτσης για τον δυτικό πολιτισμό σε αντιδιαστολή με τον ισλαμισμό «που δεν έστελνε τα παιδιά σε θαλάμους αερίων».

Την Τρίτη ο βουλευτής του Ποταμιού επανήλθε. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, είπε μεταξύ άλλων ότι αν κάποιος θαυμάζει τους ισλαμιστές πρέπει να είναι «ψυχάκιας». Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις θεωρίες του κ. Κυρίτση, ο βουλευτής του Ποταμιού είπε: «Αχ είναι τραγικά αυτά τα πράγματα. Πόσο μερικοί άνθρωποι, προοδευτικοί άνθρωποι και ριζοσπάστες, ήταν άλλοτε στον Μάο, άλλοτε στον Τρότσκι, άλλοτε στον Χόνεκερ και στη Στάζι, άλλοτε στην Κομεκόν και στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας και τώρα κάποιοι από αυτούς είναι κολλημένοι στη Μέκκα; Στο χειρότερο ισλαμοφονταμενταλιστικό σύστημα τρομοκρατίας και ψυχασθένειας;»

Ο κ. Ψαριανός συνέχισε διευκρινίζοντας ότι «δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ψυχοπαθείς δολοφόνοι (…) Είναι σαν τους χριστιανούς και τους εβραίους, όλοι έχουν τους βλαμμένους τους και όλοι έχουν και τους κανονικούς τους…»

»Αυτός ο βλαμμένος ισλαμικός φονταμενταλισμός που σκοτώνει παντού και ανατινάζει στον αέρα από παιδάκια μέχρι όποιον βρει μπροστά του ως επαναστατική διαδικασία, για να τον θαυμάζεις πρέπει να είσαι ζώον, ηλίθιος, ψυχάκιας, δεν ξέρω τι σκατά πρέπει να είσαι. Δεν είσαι στα καλά σου, δεν πας καλά. Αν βγει κάποιος και πει σιχαίνομαι τον δυτικό πολιτισμό γιατί δεν μ’ αρέσει το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τρελαίνομαι με τα αραβικά πρωταθλήματα, πρέπει να έχεις φάει φτυαριά χοντρή» δήλωσε.

Κλείνοντας, υποστήριξε: «Να θες να ακούς ξαφνικά αμανέδες από αυτά τα χωνιά από τα τζαμιά και να θέλεις να βλέπεις μαυροφορεμένες μαντιλοφορούσες να τινάζονται στον αέρα; Πρέπει να είσαι βλαμμένος. Να το θεωρείς αυτό επανάσταση. Ποιος Ελληνας, του ευρωπαϊκού πολιτισμού μπορεί να σκέφτεται έτσι; Δεν το χωράει το μυαλό σου. Τι βλάβη είναι αυτή;»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...