152
Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα της Πέμπτης (Φωτογραφία αρχείου) | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

«Πρεμιέρα» Τεντόγλου για το 2023 με πρωτιά στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2023, 22:09
Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα της Πέμπτης (Φωτογραφία αρχείου)
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

«Πρεμιέρα» Τεντόγλου για το 2023 με πρωτιά στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2023, 22:09

«Με το δεξί» μπήκε το 2023 για τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος στο μίτινγκ κλειστού του Γκέτεμποργκ κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,12 μέτρα.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι μπήκε στον αγώνα με 7,96 μ., σημείωσε δύο διαδοχικά άλματα στα 8,12 μ. «προσγειώθηκε» στα 8,06 μ. στην τέταρτη προσπάθεια, άφησε το πέμπτο του άλμα κι έκλεισε με 8,07 μέτρα. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης και «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, κατάφερε με τη σημερινή του επίδοση να σημειώσει την τρίτη καλύτερη στον κόσμο και δεύτερη στην Ευρώπη, πίσω από το 8,19 μ. του Τόμπιας Μόντλερ, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Γκέτεμποργκ με 7,80 μέτρα, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στην Ουψάλα, ο Εμμανουήλ Καραλής έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και ολοκλήρωσε πρόωρα τον αγώνα του στο μίτινγκ. Ο άλτης του Χάρη Καραλή δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,52 μ. και να διεκδικήσει μια εμφάνιση ανάλογη της Καρλσρούης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News