505
| Facebook/Nikos Portokaloglou

Πορτοκάλογλου: Τέλος το «Μουσικό Κουτί»

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2023, 10:47
|Facebook/Nikos Portokaloglou

Πορτοκάλογλου: Τέλος το «Μουσικό Κουτί»

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2023, 10:47

Το τέλος του «Μουσικού Κουτιού», μιας από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης των τελευταίων ετών –με εξαιρετική ποιότητα, επίσης, που συνέβαλε και στην εντυπωσιακή βελτίωση της συνολικής εικόνας της δημόσιας τηλεόρασης την τελευταία τριετία– ανακοίνωσε ο μουσικός Νίκος Πορτοκάλογλου: το «Μουσικό Κουτί», που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22.00 στην ΕΡΤ1, διανύει την τελευταία σεζόν του.

O κ. Πορτοκάλογλου, εμπνευστής της εκπομπής και συμπαρουσιαστής με τη Ρένα Μόρφη, δημοσίευσε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Instagram, μέσω του οποίου ενημέρωσε το κοινό πως η τρίτη σεζόν θα είναι και η τελευταία για το «Μουσικό Κουτί».

♦ Διαβάστε: Αυτήν την τηλεόραση θέλουμε

«Το ταξίδι μου στη μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία του, όπου κρατά κιθάρα.

«Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και τη στήριξη!», πρόσθεσε.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Portokaloglou (@nikosportokaloglou)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...