190
Ο Αλέξης Τσίπρας σκεπτικός στο Μέγαρο Μαξίμου | Nick Paleologos / SOOC

Βολές Μαξίμου κατά ΝΔ: Πρωτοφανής, άδικη και ανόσια η επίθεση κατά του Αρχιεπισκόπου

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2018, 19:45
Ο Αλέξης Τσίπρας σκεπτικός στο Μέγαρο Μαξίμου
|Nick Paleologos / SOOC

Βολές Μαξίμου κατά ΝΔ: Πρωτοφανής, άδικη και ανόσια η επίθεση κατά του Αρχιεπισκόπου

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2018, 19:45

Ισως πριν λίγα χρόνια θα φαινόταν απίστευτο: μία κυβέρνηση με κορμό την… ριζοσπαστική Αριστερά να επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία «υπερασπιζόμενη» τον Αρχιεπίσκοπο. Και όμως, η χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας περί «φιάσκου Τσίπρα» και «απόπειρας συναλλαγής από πλευράς του με τον Αρχιεπίσκοπο» προκάλεσε την -καθυστερημένη- οργή της κυβέρνησης.

Το Μαξίμου κατηγορεί τη ΝΔ για «ανόσια επίθεση» κατά του «άξιου λευίτη»,  όπως αποκαλεί τον κ. Ιερώνυμο, καθώς και τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη για «μικροκομματική τύφλωση» .

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

Η ΝΔ προχώρησε χθες σε μια πρωτοφανή, άδικη, αλλά και ανόσια επίθεση κατά του Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον οποίο κατηγόρησε ευθέως και επισήμως για “συναλλαγή” με τον πρωθυπουργό.

Αλήθεια τι εννοεί ο κος Μητσοτάκης όταν κατηγορεί για συναλλαγή έναν ιεράρχη, που στη μακρά διαδρομή του υπηρέτησε με αφοσίωση την Εκκλησία και κέρδισε τον σεβασμό του λαού;

Ποια μικροκομματική τύφλωση τον οδηγεί να σύρει στο εδώλιο της αθλιότητας τον Αρχιεπίσκοπο και να εντάξει την Εκκλησία στον αντιπολιτευτικό του σχεδιασμό; Αναρωτιόμαστε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και όλοι όσοι γύρω του ομνύουν δήθεν στην Ορθοδοξία, αλλά δεν διστάζουν να διασύρουν έναν άξιο λευίτη της. Ουαί υμίν, Φαρισαίοι υποκριτές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...