172
Ο Στέλιος Πέτσας στην παρουσία του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open. | YouTube/OpenTV

Πέτσας: Ξεχάστε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2020, 12:02
Ο Στέλιος Πέτσας στην παρουσία του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open.
|YouTube/OpenTV

Πέτσας: Ξεχάστε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2020, 12:02

Το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα τα εποχικά καταλύματα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (6 με 8 Ιουνίου) απέκλεισε ο Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να διαταραχθεί η ομαλή πορεία προς την κανονικότητα που φαίνεται να επανέρχεται, λόγω των μειωμένων κρουσμάτων κορονοϊού.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Open TV, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να ανοίξει νωρίτερα από την προαναγγελθείσα ημερομηνία, δηλαδή στις 15 Ιουνίου, τα εποχικά καταλύματα.

Αναφερόμενος στον τουρισμό, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι η προσπάθεια είναι να μην είναι μια χαμένη χρονιά. «Ο τουρισμός έχει ιδιαίτερο εργασιακό καθεστώς. Το βασικό ζητούμενο μέχρι το τέλος του μήνα είναι να πειστούν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και καφέ, εστιατορίων κτλ. να ανοίξουν. Είναι προς το συμφέρον τους» είπε ο κ. Πέτσας και εξέφρασε την πεποίθηση της κυβέρνησης ότι «δεν θα είναι χαμένη η χρονιά».

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις χθεσινές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση υπόσχεται «ένα σωρό χρήματα από το πουθενά, χωρίς να λέει πώς αυτά θα διοχετευθούν στην ελληνική αγορά χωρίς περιπέτειες».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...