363
Ο θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο τον χώρο του αθλητισμού | Twitter

Πέθανε ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ο ατζέντης που οδήγησε τον Αντετοκούνμπο στο NBA

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2022, 21:14
Ο θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο τον χώρο του αθλητισμού
|Twitter

Πέθανε ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ο ατζέντης που οδήγησε τον Αντετοκούνμπο στο NBA

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2022, 21:14

Εχοντας δώσει πολύ μεγάλη μάχη για να νικήσει τον καρκίνο, έφυγε τελικά από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών ο έλληνας ατζέντης, Γιώργος Δημητρόπουλος. Ηταν ο ιδρυτής της Octagon Europe στην Ελλάδα το 2014, ενός από τα μεγαλύτερα γραφεία εκπροσώπησης παικτών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μεταξύ άλλων εκπροσώπησε και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο  -ήταν αυτός, μάλιστα που μαζί με τον Γιώργο Πάνου οδήγησαν τον Greek Freak από την Α2 στα παρκέ του NBA.

Οι συνεργάτες του τον αποχαιρέτησαν μέσα από το Twitter.

«Οι διευθυντές και όλο το δίκτυο των ανθρώπων της Octagon Europe με θλίψη ενημερώνουν ότι ο αγαπημένος μας φίλος, συνεργάτης, μέντορας, ιδρυτής της Octagon Europe Γεώργιος Δημητρόπουλος δεν είναι πλέον μαζί μας.

Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής μάχης, θρηνούμε για την απώλεια ενός ανθρώπου που ήταν μοναδικός, ταλαντούχος, πρωτοπόρος σε αυτό που έκανε και αποτελούσε πραγματική έμπνευση για όλους όσους είχαν την τύχη να συναναστραφούν μαζί του.

Ορκιζόμαστε να συνεχίσουμε αυτό που αρχικά φαντάστηκε και μετά υλοποίησε με την ίδια αποφασιστικότητα και με βάση τις ίδιες αξίες που έζησε τη ζωή του ο Γιώργος. Η αγάπη μας πηγαίνει στη σύζυγό του και τα δύο καταπληκτικά αγόρια του με την υπόσχεσή μας ότι θα τιμούμε για πάντα την κληρονομιά του», έγραψαν.

 

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος υπήρξε, επίσης,  ατζέντης του Θοδωρή Παπαλουκά, του Νίκου Ζήση και του Γιώργου Πρίντεζη και είχε διατελέσει προπονητής.

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατό του εξέφρασαν με αναρτήσεις τους ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημητρόπουλου, που “έφυγε” σήμερα (16/08) από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...