316
Ο Γιάννης Οικονόμου στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οικονόμου για το κείμενο Καρτερού: Ο Τσίπρας δήθεν δεν συμφωνεί αλλά ανέχεται τα πάντα

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2022, 15:52
Ο Γιάννης Οικονόμου στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οικονόμου για το κείμενο Καρτερού: Ο Τσίπρας δήθεν δεν συμφωνεί αλλά ανέχεται τα πάντα

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2022, 15:52

Το μπρίφινγκ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου απασχόλησε το θέμα του πολυσυζητημένου πλέον άρθρου του Θανάση Καρτερού στη διαδικτυακή «Αυγή», απ’ όπου ο συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα επιτέθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του Πρωθυπουργού της χώρας, με τον Παύλο Πολάκη μάλιστα, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να δηλώνει ότι συνυπογράφει «κάθε λέξη του».

Κληθείς να σχολιάσει το επίμαχο κείμενο κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε ευθέως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν δεν κατευθύνει ο ίδιος όλες αυτές τις επιθέσεις, τουλάχιστον τις ανέχεται.

«Το κείμενο αυτό του κ. Καρτερού –που, από ό,τι κατάλαβα, συνυπογράφει απολύτως ο κ. Πολάκης με τον οποίο δήθεν ο κ. Τσίπρας δεν συμφωνεί σε όλα, αλλά κατευθύνει στα περισσότερα και ανέχεται στα παντα– το είδε η ντροπή και ντράπηκε. Πρέπει να ντρέπεται και ο καθένας που λέει και υποστηρίζει τέτοια πράγματα, όπως πρέπει να ντρέπεται και ο καθένας που σε μια χώρα όπως η Ελλάδα του 21ου αιώνα, πολιτεύεται με ρητορική μίσους και με ύβρεις. Από τη δική μας πλευρά, είναι ξεκάθαρο ότι αυτόν τον κατήφορο πολιτικού χουλιγκανισμού, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον ακολουθήσουμε», είπε ο κ. Οικονόμου.

Από την πλευρά της η ΝΔ εξέδωσε την Πέμπτη νέα ανακοίνωση για το θέμα. «Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του πρωθυπουργού, σήμερα ο κ. Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης» ανέφερε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει», συνέχισαν από την Πειραιώς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...