344
Αστυνομικοί στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα | Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οικογενειακή τραγωδία στου Γουδή – Η κόρη ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα της

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2019, 11:13
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/06/2019, 13:24
Αστυνομικοί στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα
|Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οικογενειακή τραγωδία στου Γουδή – Η κόρη ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα της

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2019, 11:13
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/06/2019, 13:24

Μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία είναι η αστυνομία μετά την αποκάλυψη ότι δράστης της δολοφονίας ηλικιωμένης γυναίκας που εντοπίστηκε σε πεζοδρόμιο στου Γουδή είναι η κόρη της.

Η 92χρονη είχε βρεθεί νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης. Το πτώμα ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και δεμένο με σκοινί, με τα πόδια τυλιγμένα σε σακούλα.

Τουλάχιστον μία αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε ένα άτομο να αφήνει το πτώμα και να φεύγει.

Ο ιατροδικαστής, σε μια πρώτη εξέταση, εντόπισε κακώσεις στο πρόσωπο και τα άνω άκρα, όχι όμως και τραύμα που θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο. Η νεκροτομή θα γίνει την Τρίτη.

Η άτυχη γυναίκα, που ήταν 92 ετών, κατοικούσε στην περιοχή.

Οι έρευνες που γίνονταν για την ταυτότητα του θύματος αποκάλυψαν ότι την σκότωσε η κόρη της, 68 ετών, λίγες ώρες πριν από τον εντοπισμό της νεκρής από περιστατικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη είπε ότι η 92χρονη άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από ξυλοδαρμό και ασφυξία που της προκάλεσε η ίδια, κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της ηλικιωμένης.

Επιβεβαίωσε μάλιστα σε αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και ήταν σχεδόν κατάκοιτη. Τους είπε ακόμη ότι είχε κουραστεί να τη φροντίζει και ότι ήθελε να την απαλλάξει από την ταλαιπωρία που βίωνε.

Μετά την ομολογία η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών όπου παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...