331
Μικροί ποδοσφαιρόφιλοι μαζί με καταξιωμένους αθλητές που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση | ΟΠΑΠ

Οι Αθλητικές Ακαδημίες και οι 900 μπαλαδόροι της Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2017, 19:37
Μικροί ποδοσφαιρόφιλοι μαζί με καταξιωμένους αθλητές που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση
|ΟΠΑΠ

Οι Αθλητικές Ακαδημίες και οι 900 μπαλαδόροι της Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2017, 19:37

Ηταν ακόμα μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Συνολικά 900 παιδιά και 1.200 γονείς και συνοδοί έδωσαν ζωή στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων Μενεμένης την Κυριακή 5 Μαρτίου. Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έκαναν μία ακόμα στάση, την τέταρτη κατά σειρά του προγράμματος, αυτή τη φορά στη συμπρωτεύουσα δείχνοντας ότι συνεχίζουν δυναμικά τις μεγάλες γιορτές αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα.

Στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκαν παιδιά από 14 Ακαδημίες των νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών, Κιλκίς, Πιερίας και Ημαθίας. Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές και συμμετέχοντας ενεργά σε επιδείξεις ολυμπιακών αθλημάτων, όπως τοξοβολία και ξιφασκία, ενώ έπαιξαν και σκάκι.

photo (5)
Σε πρώτο πλάνο οι μικροί ποδοσφαιριστές που έγιναν μικροί σκακιστές

Κοντά στα παιδιά βρέθηκαν ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ Τζόρνταν Σάιμπερτ, η αθλήτρια της Λέσχης Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης Άννα Καραγκόλη και οι παραολυμπιονίκες Αντώνης Τσαπατάκης (Κολύμβηση), Πασχάλης Κουλούμογλου (Άρση Βαρών σε πάγκο) και Γκρέμης Μωυσιάδης (Αρση Βαρών σε πάγκο).

Παράλληλα, γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν σεμινάρια και συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια που αφορούν θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών, από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος.

photo (2)
Δεκάδες παιδικά χαμόγελα

Επόμενο ραντεβού για τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ στο Περιστέρι 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επόμενη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο Περιστέρι. Οι μικροί αθλητές σίγουρα ανυπομονούν για το φεστιβάλ που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

photo (4)
Παιχνίδια για τους μικρούς ποδοσφαιριστές

Γονείς και παιδιά από όλη την Ελλάδα έχουν αγκαλιάσει τα φεστιβάλ του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, που υλοποιούνται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ θα «ταξιδέψουν» κι εφέτος συνολικά σε δέκα περιοχές σε όλη τη χώρα.

Οι επόμενοι σταθμοί των φεστιβάλ:

  • 12.03 – Περιστέρι
  • 19.03 – Ιωάννινα
  • 02.04 – Ξάνθη
  • 07.05 – Θεσσαλονίκη
  • 14.05 – Βόλος
  • 28.05 – Καλλιθέα

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...