188
Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας | ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Δέκα χρόνια μετά ο Κορκονέας λέει ότι μετάνιωσε για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2019, 11:59
Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας
|ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Δέκα χρόνια μετά ο Κορκονέας λέει ότι μετάνιωσε για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2019, 11:59

Εχουν περάσει δέκα και πλέον χρόνια από τη νύχτα που σκοτώθηκε από τις σφαίρες του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο Αλέξης Γρηγορόπουλος. Πολύς καιρός. Και τώρα ο Κορκονέας εμφανίζεται μετανιωμένος. Τουλάχιστον ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας όπου εκδικάζεται η έφεσή του.

«Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου συντριβή. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στη μάνα και τα αδέρφια για τον θάνατο του πατέρα του παιδιού. Θα ήθελα, αν μπορούσα, να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων», ανέφερε ξεκινώντας την απολογία του στην εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του 16χρονου Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος είχε καταδικασθεί σε ισόβια, υποστήριξε ενώπιον των δικαστών ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές.  «Ο θάνατος ενός παιδιού είναι φοβερό πράγμα», όπως είπε, για να συμπληρώσει πως του έρχονται εικόνες στο μυαλό που του κάνουν την καρδιά κομμάτια.

«Θα ήθελα στο μέλλον αν μπορούσα να τα φέρει ο Θεός να μιλήσω με τη μητέρα και να της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε Επαμεινώνδας Κορκονέας, παίζοντας ένα ακόμη χαρτί, αυτό της μεταμέλειας, στο Εφετείο, δέκα και κάτι χρόνια μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου 2008, στα Εξάρχεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...