546
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης στο Τόκιο | REUTERS/Edgard Garrido

Ο Ιακωβίδης επιστρέφει στα πλατό της Αρσης Βαρών με τη βοήθεια της Δέλτα – Στόχος το Παρίσι

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2021, 10:16
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης στο Τόκιο
|REUTERS/Edgard Garrido

Ο Ιακωβίδης επιστρέφει στα πλατό της Αρσης Βαρών με τη βοήθεια της Δέλτα – Στόχος το Παρίσι

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2021, 10:16

H προσπάθεια και τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο συγκίνησε όχι μόνο τον ελληνικό λαό, αλλά και τους χορηγούς.

Ετσι, ο 30χρονος αρσιβαρίστας πήρε τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει τον αθλητισμό και στα πλατό της Αρσης Βαρών, με στόχο μια μεγάλη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι –και στο πλευρό του θα έχει πλέον την εταιρεία Δέλτα, η οποία θα τον υποστηρίξει ως χορηγός στον δρόμο του για το επόμενο μεγάλο αθλητικό ραντεβού, το καλοκαίρι του 2024 στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οπως ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση ο Ιακωβίδης, η ΔΕΛΤΑ ήταν από τις πρώτες εταιρείες που επικοινώνησαν μαζί του μετά το δημόσιο ξέσπασμά του, επιχειρώντας να τον μεταπείσουν και να συνεχίσει στον αθλητισμό.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τη ΔΕΛΤΑ, που από την πρώτη στιγμή με αναζήτησε και αποφάσισε να στηρίξει την προετοιμασία μου ως τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι! Είμαι ευγνώμων που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω. Κυρίως η μεγάλη αγάπη που εισέπραξα απ’ τον κόσμο όλες αυτές τις μέρες, αλλά και η στήριξη μιας τόσο σημαντικής ελληνικής εταιρείας, όπως η ΔΕΛΤΑ, δίνουν δύναμη στο “θηρίο” μέσα μου για να προσπαθήσω να φτάσω ως το Παρίσι! Πάμε… Aλλά αυτήν τη φορά, όλοι μαζί», έγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο πρωταθλητής της Αρσης Βαρών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Θοδωρής Ιακωβίδης (@thodores_iakovidis)

Ο Ιακωβίδης έκανε μια ηρωική εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αποχαιρέτησε -προσωρινά όπως αποδείχτηκε- με δάκρυα στα μάτια την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...