198
Φωτογραφία αρχείου | INTIMEnews

Μυστήριο με ακέφαλη σορό στο Καλοχώρι – το τατουάζ που ίσως βοηθήσει στην ταυτοποίηση

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2022, 09:07
Φωτογραφία αρχείου
|INTIMEnews

Μυστήριο με ακέφαλη σορό στο Καλοχώρι – το τατουάζ που ίσως βοηθήσει στην ταυτοποίηση

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2022, 09:07

Νέα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για την ακέφαλη σορό που εντοπίστηκε από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Η σορός ανήκει σε άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας. Στο εσωτερικό μέρος του αριστερού μπράτσου διακρίνεται τατουάζ, το οποίο απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών και πάνω του αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava».

Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς κεφάλι και πόδια, το πρωί της Κυριακής, από αλιέα της περιοχής. Προς το παρόν φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία-νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού έχει ως εξής:

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για εντοπισμό σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Η σορός, που ανήκει σε άνδρα, δεν έφερε κεφάλι και κάτω άκρα, στην πλάτη διαπιστώθηκαν εκτεταμένοι μώλωπες, ενώ έφερε τραύματα και στα χέρια.

Στη συνέχεια, η ανωτέρω σορός ανασύρθηκε από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης».

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...