287
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με μαθητές του 11ου Λυκείου Πατρών | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης: Αλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 14:53
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με μαθητές του 11ου Λυκείου Πατρών
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης: Αλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 14:53

«Ναι» στις διαμαρτυρίες για την Συμφωνία των Πρεσπών, «όχι» στις καταλήψεις και τα κλειστά σχολεία, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του από την Πάτρα όπου βρέθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου της πόλης, Αγιου Ανδρέα.

«Η Νέα Δημοκρατία», τόνισε, «ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη». Αλλοι ήταν αυτοί που «έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΝΔ σε μία από τις αιχμές που άφησε για το Πρωθυπουργό.

«Καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση όλων όσοι σήμερα επιλέγουν να βρεθούν απέναντι στην κακή Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος», συμπλήρωσε, «ομως κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο υγιείς πατριωτισμός να γίνει προσάναμμα ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, «θα πρέπει όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς οι οποίοι επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά, εξυπηρετώντας έτσι τις αλλότριες δικές τους κομματικές επιδιώξεις».


«Κάθε Έλληνας και κάθε νέο παιδί έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι σε αυτή την κακή συμφωνία. Ας το κάνει όμως κρατώντας τα σχολεία ανοιχτά και σεβόμενοι πάντα τους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας μας», κατέληξε στις δηλώσεις του από την πρωτευόυσα της Αχαΐας.

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του Μαξίμου για τις δηλώσεις Μητσοτάκη.

«Πράγματι», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές,«άλλοι μπήκαν στη πολιτική δράση μέσα από κοινωνικούς αγώνες, άλλοι ως κληρονόμοι με τη στήριξη του μπαμπά και της αδελφής τους και άλλοι έχτισαν καριέρες ψαρεύοντας στα θολά νερά του εθνικισμού και της πατριδοκαπηλίας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...