241
Ανδρέας Λοβέρδος και Αλέξης Τσίπρας όταν διασταυρώθηκαν τελευταία στη Βουλή | George Vitsaras / SOOC

Λοβέρδος προς Τσίπρα: Είσαι σε πανικό – επεμβαίνεις στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2021, 18:00
Ανδρέας Λοβέρδος και Αλέξης Τσίπρας όταν διασταυρώθηκαν τελευταία στη Βουλή
|George Vitsaras / SOOC

Λοβέρδος προς Τσίπρα: Είσαι σε πανικό – επεμβαίνεις στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2021, 18:00

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Αλέξης Τσίπρας ποτέ δεν τα πήγαν καλά· μάλιστα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής έχει γράψει στο βιβλίο του ότι κάποτε ήθελε να σπάσει τη μύτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επειδή τον ενέπλεξε στην υπόθεση Novartis. Αλλά τώρα η αντιπαράθεσή τους γίνεται εξόχως πολιτική.

Σχολιάζοντας τις διεργασίες για την ανάδειξη αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Τσίπρας, στη συνέντευξη που έδωσε στην Ολγα Τρέμη, είπε πως «είναι προφανές ότι ο κ. Λοβέρδος έχει ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σχέδιο και το εκπέμπει: μιλώ για την ανάγκη το ΚΙΝΑΛ να γίνει ένας δορυφόρος της ΝΔ». Και ο κ. Λοβέρδος τού απάντησε κατηγορώντας τον για απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ και για πανικό.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ανέφερε:

«Ο Α. Τσίπρας επεμβαίνει ωμά και απροκάλυπτα στα εσωκομματικά της παράταξής μας. Πρόκειται για πρωτοφανές ατόπημα. Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο. Με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και την εκπομπή “Meeting Point” του newsbomb.gr, μετατρέπει με σφραγίδα και υπογραφή ψιθύρους σε κραυγές σχετικά με το πολιτικό μου αφήγημα.

»Ο πανικός του δεν κρύβεται. Ο Α. Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας, ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της ιστορίας.

»Όσο για τις “ελεύθερες”, όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε, “μεταφράσεις” του, είναι τουλάχιστον για γέλια. Διεκδικώ την ηγεσία της παράταξης για να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο ξανά. Τελεία, παύλα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News