255
|

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κλείνει για 24 ώρες – Πώς θα κινούνται τα οχήματα

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2020, 23:22

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κλείνει για 24 ώρες – Πώς θα κινούνται τα οχήματα

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2020, 23:22

Κλειστή λόγω των εργασιών αποπεράτωσης της πεζογέφυρας θα παραμείνει η λεωφόρος Ποσειδώνος για 24 ώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου, από τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, θα είναι κλειστή η παραλιακή λεωφόρος από την οδό Κανάρη μέχρι και τη λεωφόρο Καλαμακίου, καθώς και η λεωφόρος Καλαμακίου από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Στο διάστημα αυτό η Τροχαία θα κάνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, ενώ θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που διέρχονται από τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Επισημαίνεται ότι:

– Στα κλειστά τμήματα των παραπάνω λεωφόρων θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των παραπάνω σημείων, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

– Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων θα είναι δυσχερής. Προτρέπουμε τους οδηγούς να αποφύγουν την κυκλοφορία κοντά στο χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

– Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.

– Για την εξυπηρέτηση των πολιτών (πεζών και οδηγών) θα υπάρχουν δυνάμεις της Τροχαίας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ρυθμίζεται η κίνηση.

Ο δήμος Αλίμου ζητάει την κατανόηση και τη συνεργασία των κατοίκων της περιοχής προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η κατασκευή του έργου και να αποδοθεί το ταχύτερο δυνατόν στη χρήση του κοινού η νέα πεζογέφυρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...