187
Ο Κιμ Γιονγκ-ουν ανάμεσα σε δεκάδες σωματοφύλακες | REUTERS/Tyrone Siu

Ο Κιμ βγήκε για βραδινή βόλτα στη Σιγκαπούρη [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 18:36
Ο Κιμ Γιονγκ-ουν ανάμεσα σε δεκάδες σωματοφύλακες
|REUTERS/Tyrone Siu

Ο Κιμ βγήκε για βραδινή βόλτα στη Σιγκαπούρη [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 18:36

Ο Κιμ Γιονγκ-ουν έκανε μια απρόσμενη κίνηση: βγήκε από το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει, προκειμένου να κάνει βραδινή βόλτα στη Σιγκαπούρη.

Μερικές ώρες πριν από την ιστορική συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επισκέφθηκε -μεταξύ άλλων- το Flower Dome, το μεγαλύτερο γυάλινο θερμοκήπιο στον κόσμο. Ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης, Βιβιάν Μπαλακρισνάν, δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί του, εκεί.

Τον Κιμ Γιονγκ-ουν συνόδευσε η αδελφή του, Κιμ Γιο-γιονγκ και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, σύμφωνα με τα νοτιοκορεάτικα ΜΜΕ. Και, βέβαια, δίπλα του ήταν δεκάδες φρουροί.

Ο Κιμ ευδιάθετος (REUTERS/Tyrone Siu)
Ο Κιμ ευδιάθετος (REUTERS/Tyrone Siu)

Ανταποκρίτρια του CNN μετέδωσε ότι κάποιοι επευφημούσαν τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα φύγει από τη Σιγκαπούρη το βράδυ της Τρίτης, μετά τη συνάντησή του με τον Κιμ Γιονγκ-ουν, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Λευκός Οίκος, αποκλείοντας το ενδεχόμενο η συνάντηση να συνεχιστεί και δεύτερη ημέρα.

«Μετά το τέλος της συνόδου κορυφής ο πρόεδρος Τραμπ θα συμμετάσχει σε συνέντευξη Τύπου προτού αναχωρήσει περίπου στις 20:00 (15:00 ώρα Ελλάδας) για τις Ηνωμένες Πολιτείες» γνωστοποίησε η αμερικανική κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...