286
Το ρομπότ Pepper, το οποίο μπορεί και αναγνωρίζει τα ανθρώπινα συναισθήματα | REUTERS/Hannah McKay

Πήγε για ψώνια με ρομπότ-υπηρέτριες

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2016, 11:42
Το ρομπότ Pepper, το οποίο μπορεί και αναγνωρίζει τα ανθρώπινα συναισθήματα
|REUTERS/Hannah McKay

Πήγε για ψώνια με ρομπότ-υπηρέτριες

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2016, 11:42

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βρεθεί στη θέση να ακούτε τη σύντροφό σας, τη φίλη σας, την αδερφή σας, ακόμη και τη μητέρα σας να σας παρακαλά να βγείτε για ψώνια μαζί της.

Οι περισσότερες από εσάς έχετε βρεθεί στη θέση να παρακαλέσετε τον σύντροφό σας, τον φίλο σας, τον αδερφό σας, ακόμη και τη μητέρα σας να για να βγουν για ψώνια μαζί σας.

Κάτι από τα δύο έγινε και με τον κύριο της παρακάτω φωτογραφίας, ο οποίος πήγε για ψώνια όχι με ένα, όχι με δύο, όχι με τρία. Αλλά με οχτώ άτομα του υπηρετικού προσωπικού του! Και το καλύτερο; Και τα οχτώ δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε άτομα. Δεν ήταν άνθρωποι καν. Ηταν ρομπότ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στην Κίνα υπάρχει μία λέξη που σε προϊδεάζει για πολλά, η λέξη «τουχάο». Η λέξη «τουχάο», λοιπόν, αναφέρεται στους πολύ πλούσιους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα, κανέναν ενδοιασμό να δείχνουν με κάθε ευκαιρία τον πλούτο τους. Ενας τουχάο, λοιπόν, μπήκε σε εμπορικό πολυκατάστημα στην Γουάνγκζου.

Αλλά δεν μπήκε μόνος του. Μπήκε με παρέα οχτώ ρομπότ.

486000913790a3698ac

Οπως καταλαβαίνετε, ο συγκεκριμένος κύριος δεν πήγε στο εμπορικό πολυκατάστημα απλώς για να ξεσκάσει. Δεν πήγε μόνο για βόλτα. Πήγε για να ψωνίσει. Οπότε, φαντάζεστε, πως αφού πήγε να ψωνίσει ένας άνθρωπος που έχει στην κατοχή του οχτώ ρομπότ, τα όσα ψώνισε δεν θα ήταν και πολύ φτηνά.

Ψώνισε κοσμήματα, λοιπόν.

Και επειδή δεν είχε και πολύ μεγάλη όρεξη να κουβαλά τις (μικρές είναι η αλήθεια) σακούλες με τα ψώνια του, τη… βαριά δουλειά αυτή την ανέθεσε στο υπηρετικό προσωπικό.

48300091e5a3567fd74

Πάλι καλά που το mall δεν είχε πόρτες που ανοιγοκλείνουν κυκλικά. Πάλι καλά…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...