339
Το ότι έζησε ο πατέρας, θεωρείται ως... γαμήλιο δώρο! | Alamy Stock Photo

Κεραυνός στον Καναδά «χτύπησε» τον πατέρα της νύφης

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2017, 21:30
Το ότι έζησε ο πατέρας, θεωρείται ως... γαμήλιο δώρο!
|Alamy Stock Photo

Κεραυνός στον Καναδά «χτύπησε» τον πατέρα της νύφης

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2017, 21:30

Δείτε τώρα μια απίστευτη ιστορία, την οποία δημοσίευσε ο Guardian.

Η κόρη του μόλις είχε  παντρευτεί. Το σκηνικό, όπως ακριβώς θα το έχετε βιώσει κι εσείς – ως άμεσα συμμετέχοντες ή ως θεατές. Ακρως συγκινητική ατμόσφαιρα και όλοι περιμένουν τον πατέρα της νύφης να πει δυο λόγια από καρδιάς και να καταλήξει ευχόμενος «βίον ανθόσπαρτον» στην κόρη και στον γαμπρό του.

Αλλά η μοίρα είχε μια διαφορετική άποψη για την εξέλιξη της σκηνής, παίζοντας σε μια οικογένεια στον Καναδά ένα παράξενο και, εννοείται, επικίνδυνο παιχνίδι.

Ολα ήταν υπέροχα. Η μέρα ηλιόλουστη, αλλά -ξαφνικά- σαν σε κινηματογραφική ταινία, ένα σύννεφο σκέπασε τον ουρανό. Οπως περιγράφει ο Τζ. Π. Ναντό από το Γούντστοκ στο Οντάριο, την ώρα που πήρε το μικρόφωνο για να πει τα πιο όμορφα λόγια που είχε μέσα του, ένιωσε ένα δυνατό χτύπημα στο χέρι του.

«Ηταν σαν να μου έδωσαν να κρατήσω μια καυτή μπάλα στα χέρια μου. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα. Αν θυμάμαι καλά, αναπήδησα από τον πόνο και τον φόβο. Σοκαρίστηκα. Ωστόσο, όταν αντελήφθην ότι είμαι καλά, δεν πτοήθηκα, συνέχισα τον λόγο μου».

1440
Η επίμαχη στιγμή, λίγο πριν πέσει ο κεραυνός στον πατέρα (Sabrina Guitford Monteith)

Αυτό που είχε προλάβει να πει, ήταν προς τον γαμπρό του: «Ανταμ, είσαι πολύ τυχερός που παντρεύεσαι την κόρη μου».

Το πλήθος, βέβαια, που είδε όλο το σκηνικό, φώναζε στον άντρα να διακόψει τον λόγο του, να απομακρυνθεί από το σημείο και να πετάξει το μικρόφωνο από τα χέρια του, θεωρώντας ότι αυτό τραβούσε τον κεραυνό. Ισως να ήταν και έτσι, την ίδια στιγμή που η τάση και το χτύπημα του κεραυνού ήταν πολύ μικρότερο από ό,τι, συνήθως, έχουμε δει.

Ο τυχερός άντρας, όχι ο γαμπρός του, ο ίδιος -την επόμενη ημέρα, πια- επισκέφθηκε έναν γιατρό για προληπτικό έλεγχο. Σήμερα, κοιτάζει το σημάδι στο χέρι του και ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός – αλλά και τόσο τυχερός.

Γελώντας, προσθέτει ότι το τράνταγμα από τον κεραυνό ίσως βοήθησε λίγο την υγεία του: «Πιστεύω ότι το γόνατό μου λειτουργεί καλύτερα, σε σχέση με πριν».

Να ζήσετε!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...