180
Το κτίριο της ΓΑΔΑ στο κέντρο της Αθήνας | Intimenews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καταγγελία αστυνομικών για τη ΓΑΔΑ: Σκουπίδια παντού, σωροί από σακούλες, έλλειψη εξαερισμού

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2019, 09:18
Το κτίριο της ΓΑΔΑ στο κέντρο της Αθήνας
|Intimenews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καταγγελία αστυνομικών για τη ΓΑΔΑ: Σκουπίδια παντού, σωροί από σακούλες, έλλειψη εξαερισμού

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2019, 09:18

Υγειονομική βόμβα θυμίζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, από τα σκουπίδια που συσσωρεύονται και την έλλειψη υγιεινής σε πολλούς από τους χώρους του κτιρίου, όπως καταγγέλλουν αστυνομικοί.

Οι ελεγκτές υγείας στην αυτοψία που έκαναν εντόπισαν μεταξύ άλλων σωρούς από μαύρες σακούλες, χαρτιά και πλαστικά στο γκαράζ αλλά και έλλειψη εξαερισμού στις τουαλέτες του ισογείου.

Βρέθηκαν ακόμη υπερπλήρεις κάδοι απορριμμάτων και σκουπίδια στο δάπεδο.

«Ολα αυτά ευνοούν την ανάπτυξη εντόμων υγειονομικής σημασίας, δημιουργώντας ανθυγιεινές και αντιαισθητικές καταστάσεις σε βάρος αστυνομικών και κρατουμένων», αναφέρει το πόρισμα, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα στο Facebook η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Η αυτοψία έγινε στις 29 Ιανουαρίου παρουσία του Χρυσάφη Γρηγορίου, αντιπροέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. Οι ελεγκτές συστήνουν ακόμη σειρά μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν άμεσα.

Η Ενωση επισημαίνει μετά βάση το πόρισμα σκοπεύει να κινηθεί νομικά ώστε να προστατευθεί η υγεία και η αξιοπρέπεια εργαζομένων και κρατουμένων. Προσθέτει ότι ήδη έχει ζητηθεί αυτοψία σε όλες τις υπηρεσίες των Αθηνών στις οποίες έχει διαπιστωθεί ή έχει καταγγελθεί ανάλογη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...