202
|

Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2022, 14:51

Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2022, 14:51

Στόχος πυροβολισμών έγινε η κατοικία του 28χρονου οδηγού που ταυτοποιήθηκε -αλλά εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης- για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας τους το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι πυροβόλησαν στη μία και μισή τη νύχτα προς το σπίτι του 28χρονου, προκαλώντας φθορές στην πρόσοψη του κτίσματος.

Κατά τις ίδιες πηγές, εκείνη την στιγμή δεν ήταν κανείς στο σπίτι.  Οι δράστες φέρονται να επέβαιναν σε δύο οχήματα και να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες.

Ο ίδιος ο 28χρονος παραμένει άφαντος και κατά πληροφορίες πρόλαβε να σβήσει όλες τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook προκειμένου να μην αναγνωριστεί.

Αλλές πληροφορίες τον θέλουν το μοιραίο βράδυ να έχει τσακωθεί με τη γυναίκα του  και να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το νέο του αυτοκίνητο, το οποίο είχε αποκτήσει μόλις προ 15 ημερών. Κινούμενος εντός του οικισμού παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη και τραυμάτισε σοβαρά την αδελφή και τη μητέρα τους.

Ο 28χρονος δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας, όπως επίσης για εγκατάλειψη θύματος τροχαίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...