293
|

Γιώργος Καρκάς: Γιατί κρέμασαν στα μανταλάκια εμένα και όχι τους βιαστές της Ρόδου;

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 09:59

Γιώργος Καρκάς: Γιατί κρέμασαν στα μανταλάκια εμένα και όχι τους βιαστές της Ρόδου;

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 09:59

«Eίμαι αθώος» επιμένει να υποστηρίζει ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς που κατηγορείται για τον βιασμό του 24χρονου ταξιτζή και μετά και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δηλώνει δικαιωμένος, αλλά και οργισμένος για την άδικη -όπως λέει- προφυλάκισή του.

«Αυτό λέω από την πρώτη στιγμή και αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα. Το “γιατί”, η αδικία δηλαδή, μετατρέπεται σε θυμό και ο θυμός σταδιακά μετατρέπεται σε οργή. Και όπως βγάζουμε στην τηλεόραση τους βιαστές πρέπει να βγάζουμε και τους συκοφάντες», δήλωσε στο Star Channel ο προφυλακισθείς που κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης με βάση τα νέα δεδομένα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Star, μόλις ο ηθοποιός ενημερώθηκε από τον πατέρα του για τα αποτελέσματα αναφώνησε: «Έλα ρε πατέρα σ’ αγαπάω».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ανιχνεύτηκε καμία ύποπτη ουσία ούτε στο αίμα του ηθοποιού, ούτε στου οδηγού ταξί. Επίσης, ο έλεγχος DNA έδειξε ότι δεν υπήρξε σωματική επαφή μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του 24χρονου στα αντικείμενα του ηθοποιού που κατασχέθηκαν.

Ο ίδιος εκφράζει την απορία του γιατί δημοσιοποιούνται τα δικά του στοιχεία, σε αντίθεση με ό,τι έχει γίνει με τους δράστες της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

“Είμαι ένα μήνα μέσα και κάποιες μέρες. Γιατί να είμαι μια ώρα μέσα αν δεν έχω κάνει κάτι; Θα είμαι μέσα μια βδομάδα ή πέντε χρόνια ακόμα; Αυτό είναι το ψυχοφθόρο. Θα έχει ένα τέλος αυτό κάποια στιγμή; Και πώς γίνεται να κατηγορείς κάποιον; Λες ότι κατηγορώ κάποιον και πάει φυλακή; Ζητάω, αν ο νόμος προβλέπει ότι ο βιαστής πρέπει να βγει στη δημοσιότητα, να βγει. Αλλά να σιγουρευτούμε παιδιά. Θα βγουν μετά αυτοί για δυσφήμηση;» αναρωτήθηκε, για να συμπληρώσει:

«Βίασαν τη φοιτήτρια και δεν έχουμε δει πουθενά ποιοι είναι! Δεν λέω επειδή δημοσιοποίησαν εμένα, αλλά ποιο είναι το κριτήριο; Γιατί εγώ κι όχι αυτοί;».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...