255
|

Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό του ταξιτζή ηθοποιός ζήτησε να βγει από τη φυλακή

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2018, 11:04

Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό του ταξιτζή ηθοποιός ζήτησε να βγει από τη φυλακή

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2018, 11:04

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς που βρίσκεται προφυλακισμένος για τον βιασμό 24χρονου οδηγού ταξί τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου.

Στην αίτησή του ο κατηγορούμενος για την σεξουαλική κακοποίηση του ταξιτζή δίνει και πάλι μία διαφορετική -σε σχέση με όσα υποστηρίζει ο 24χρονος- εκδοχή του περιστατικού, επικαλούμενος μάλιστα στοιχεία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας τον είχε επιλέξει για την κούρσα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News της Κυριακής», βάσει των εν λόγω στοιχείων, ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος στο πάρκινγκ πίσω από τη Γεωπονική όπου φέρεται να τον βίασε ο ηθοποιός, αλλά περιπλανιόταν για μισή ώρα στο άλσος Βοτανικού.

«Είχα προβεί σε χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, αποτέλεσμα της οποία ήταν η λιποθυμία μου εντός του ταξί. Ο οδηγός όχι μόνο ήταν σε πλήρη εγρήγορση πράγμα που δεν θα συνέβαινε αν τον είχα φαρμακευτικά αδρανήσει ώστε να γίνει σεξουαλικό υποχείριό μου, αλλά αφού έκανε ό,τι έκανε εξαφανισθείς στο αλσύλλιο, όταν επέστρεψε και με βρήκε λιπόθυμο στο ταξί του, κινήθηκε προς το νοσοκομείο φοβούμενος, μετά τις έκνομες ενέργειές του, ότι θα κατηγορείτο για πιθανή επιδείνωση της υγείας μου και κατασκεύασε το οικοδόμημα του δήθεν βιασμού του από μένα», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα.

 Ο συνήγορος του οδηγού ταξί από την πλευρά του κάνει λόγο για ανύπαρκτα στοιχεία και μιλάει για ξεκάθαρη σεξουαλική κακοποίηση του πελάτη του από τον Γιώργο Καρκά.

Ο πατέρας του ηθοποιού που από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί στο πλευρό του παιδιού του, επιμένει να λέει ότι  ο γιος του είναι ένας άνθρωπος χωρίς κακία που εμπιστεύεται πολύ εύκολα τους άλλους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...