269
Η Μπιγιονσέ και ο Jay Z με φόντο το «βασιλικό» πορτρέτο της Μέγκαν Μαρκλ | Instagram

Γιατί η Μπιγιονσέ και ο Jay Z έστεψαν τη Μέγκαν Μαρκλ βασίλισσα

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 17:46
Η Μπιγιονσέ και ο Jay Z με φόντο το «βασιλικό» πορτρέτο της Μέγκαν Μαρκλ
|Instagram

Γιατί η Μπιγιονσέ και ο Jay Z έστεψαν τη Μέγκαν Μαρκλ βασίλισσα

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 17:46

Η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Jay Z δεν ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων (Brit Awards). Παρ’ όλα αυτά, κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, προσφέροντας, αν και μέσω μαγνητοσκοπημένου βίντεο, ένα από τα καλύτερα στιγμιότυπα της βραδιάς.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μουσικής γιορτής, το διάσημο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας απέτισε φόρο τιμής στη Μέγκαν Μάρκλ, τη δούκισσα του Σάσεξ, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Στο βίντεο που ετοίμασαν προκειμένου να ευχαριστήσουν για το βραβείο καλύτερου ντουέτου ως «Carters» με το άλμπουμ «Everything is love», αναβίωσαν ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Apeshit», που είχε γυριστεί στο εσωτερικό του Λούβρου, μπροστά από τα πολύτιμα εκθέματά του. Αλλά αντί να έχουν στο φόντο τη «Μόνα Λίζα» – όπως συμβαίνει στο αυθεντικό και πολυσυζητημένο βιντεοκλίπ -, είχαν μία φωτογραφία της Μάρκλ.

View this post on Instagram

Thank you to the Brits for the award for Best International Group. I won this award back in 2002 with my besties, Kelly and Michelle. How lucky am I to have been in a group with my other best friend, the GOAT Hova. ?? In honor of Black History Month, we bow down to one of our Melanated Monas. Congrats on your pregnancy! We wish you so much joy.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Και μάλιστα, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera, στο πορτρέτο της Μαρκλ, που φιλοτέχνησε ο γνωστός καλλιτέχνης Τιμ Ο’ Μπράιεν, η δούκισσα απεικονίζεται ως βασίλισσα, φορώντας στέμμα από διαμάντια.

Την εξήγηση για τη συγκεκριμένη επιλογή, έδωσε λίγες ώρες μετά την τελετή, η ίδια η Μπιγιονσέ, μέσω Instagram: «Τιμούμε τον μήνα της Αφροαμερικανικής Ιστορίας και υποκλινόμαστε στη μία και μοναδική αφροαμερικανίδα Μόνα. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Σου ευχόμαστε πολλή χαρά και ευτυχία».

Η Μέγκαν Μαρκλ, είναι η πρώτη γυναίκα με αφροαμερικανικές ρίζες-από την πλευρά της μητέρας της-που κατάφερε να πάρει επίσημο τίτλο στο βασίλειο της Αγγλίας. Ο παραμυθένιος γάμος της με τον πρίγκιπα Χάρι, είναι ο πρώτος διεμφυλικός γάμος του Παλατιού και όπως απέδειξαν η Μπιγιονσέ και ο Jay Z, αυτό είναι κάτι που τους γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...