241
Το χριστουγεννιάτικο δένδρο, ύψους 17 μέτρων, που ήρθε από το Καρπενήσι | Menelaos Myrillas / SOOC

Φωταγωγήθηκε το δέντρο στο Σύνταγμα – Με 3D «ντύθηκε» η Βουλή

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2019, 23:16
Το χριστουγεννιάτικο δένδρο, ύψους 17 μέτρων, που ήρθε από το Καρπενήσι
|Menelaos Myrillas / SOOC

Φωταγωγήθηκε το δέντρο στο Σύνταγμα – Με 3D «ντύθηκε» η Βουλή

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2019, 23:16

Μπορεί η κακοκαιρία «Διδώ» να ενέσκηψε ξαφνικά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη φαντασμαγορική τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, ύψους 17 μέτρων, που ήρθε από το Καρπενήσι και κοσμεί την κεντρική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος.

Oικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία καλωσόρισε το κοινό ενώ μετά στη σκηνή ανέβηκαν, μαζί με την Athens Big Band, η Idra Kayne, ο Ίαν Στρατής και η Έλενα Παπαρίζου

Και το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα ήταν ένα φαντασμαγορικό τρισδιάστατο projection mapping, γεμάτο χρώματα, παλμό και συναισθήματα, με φόντο το ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Το εκθαμβωτικό 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων

«Απόψε φωτίζεται η πρωτεύουσα. Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου, παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δεκάδες δρόμοι και πλατείες που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένοι. Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας. Να φτάσουμε στο σημείο να φωτίζεται και να στολίζεται στις γιορτές κάθε γωνιά της πόλης. Ας κάνουμε μία παύση και ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν τις γιορτές, το μήνυμά τους και τις στιγμές τους» ζήτησε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...