334
Από την άφιξη της 39χρονης με τουρκικό ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» | INTIMEnews

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πατέρα της 39χρονης που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2022, 12:14
Από την άφιξη της 39χρονης με τουρκικό ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»
|INTIMEnews

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πατέρα της 39χρονης που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2022, 12:14

Με τον πατέρα της 39χρονης Αννα Δεπόλα, η οποία τραυματίστηκε από την έκρηξη της βόμβας στην Κωνσταντινούπολη, επικοινώνησε την Τρίτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της και να ευχηθεί γρήγορη ανάρρωση.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο Φώτης Δεπόλας ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το ενδιαφέρον που έδειξε λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν το παιδί μου, από τους ανθρώπους του Προξενείου στην Τουρκία, τον υπουργό Υγείας τον κ. Πλεύρη, αλλά και τον Πρωθυπουργό, ο οποίος μου τηλεφώνησε χθες το βράδυ, αργά, και έδειξε το ενδιαφέρον του για την κατάσταση της υγείας της κόρης μου. Παράλληλα, εξέφρασε τα περαστικά του για την Αννα».

Η 39χρονη έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» το βράδυ της Τρίτης, με τουρκικό ασθενοφόρο και παρελήφθη από ιατρική ομάδα του νοσοκομείου.

Εισήχθη στην Ορθοπεδική Κλινική, έγιναν οι απαιτούμενες εξετάσεις για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της και την Τετάρτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση θραύσματος.

Η σχετική ενημέρωση από το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» είχε ως εξής:

«Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη διαμπερούς τραύματος κάτω άκρου κνήμης – περόνης με ενσφήνωση μεταλλικού θραύσματος στην περόνη. Υστερα από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος.

»Η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών, και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο».

«Ηταν πολύ τυχερή η κόρη μου καθώς από όλη την έκρηξη δέχθηκε μόνο ένα θραύσμα στην κνήμη, το οποίο της δημιούργησε κάταγμα. Ηρεμήσαμε πάρα πολύ με το που ήρθε η Αννα στην Ελλάδα και είδαμε ότι παρά το τραύμα, είναι καλά στην υγεία της», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της 39χρονης.

«Η κόρη μου –πρόσθεσε– ήρθε κατά τις 9 το βράδυ (15/11) στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε στο “Παπαγεωργίου” με το τούρκικο ασθενοφόρο. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Ηταν πάρα πολύ τυχερή που σώθηκε, ενώ δίπλα υπήρχαν διαμελισμένα και σκοτωμένα άτομα. Ηταν μόλις 6-7 μέτρα από το σημείο της έκρηξης, υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που χτυπήθηκε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...