242
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου συνομιλεί με τους «πορτιέρηδες» που δεν του επιτρέπουν την είσοδο στο Πολυτεχνείο | IntimeNews

Eνταση στο Πολυτεχνείο: Τραμπούκοι εμπόδισαν την κατάθεση στεφάνου από αντιπροσωπεία της Βουλής

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2021, 09:16
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου συνομιλεί με τους «πορτιέρηδες» που δεν του επιτρέπουν την είσοδο στο Πολυτεχνείο
|IntimeNews

Eνταση στο Πολυτεχνείο: Τραμπούκοι εμπόδισαν την κατάθεση στεφάνου από αντιπροσωπεία της Βουλής

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2021, 09:16

Ενταση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Πολυτεχνείο όταν ομάδα ατόμων, εν είδει πορτιέρηδων, εμπόδισε την κατάθεση στεφάνου από τα μέλη της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων, Χαράλαμπο Αθανασίου και Χάρη Θεοχάρη.

Πρώτα τους απαγόρευσαν την είσοδο και έπειτα αφού η αντιπροσωπεία άφησε το στεφάνι στην είσοδο του Πολυτεχνείου κάποιοι το πήραν και το πέταξαν.

Το στεφάνι της Βουλής των Ελλήνων απομακρύνεται από τον χώρο, με τον Χάρη Θεοχάρη να παρακολουθεί αμήχανος (SOOC)

Με λίγα λόγια οι συγκεκριμένοι τύποι –άγνωστο με ποιων την ανοχή αν όχι την ενθάρρυνση– αρνήθηκαν στους νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού να τιμήσουν τους αγωνιστές της δημοκρατίας…

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης (αριστερά) και ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλώνων Χαράλαμπος Αθανασίου κατέθεσαν το στεφάνι έξω από το Πολυτεχνείο

Ο κ. Αθανασίου αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός  τόνισε ενοχλημένος πως «κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός σχεδιασμός δεν αποφάσισε και οργάνωσε την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η ατομική ευθύνη που χαρακτηρίζει τις δημοκρατίες στα κράτη δικαίου, είναι αυτή που διήγειρε τη συλλογικότητα και ένωσε τις φωνές όλων. Συνεπώς, όποιοι προσπαθούν να οικειοποιηθούν τους αγώνες του ελληνικού λαού προσβάλλουν την Ιστορία. Τα παιδιά αυτά, όταν εμείς κάναμε τον αγώνα αυτό, ήταν αγέννητα ή ήταν στις κούνιες. Η μέρα είναι ιερή και πρέπει να τους το συγχωρήσουμε. Ζήτω το Πολυτεχνείο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...