172
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου | ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Οικονόμου για αυτούς που απειλούν τον πρύτανη του ΑΠΘ: «Είναι μακριά νυχτωμένοι»

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2022, 13:29
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου
|ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Οικονόμου για αυτούς που απειλούν τον πρύτανη του ΑΠΘ: «Είναι μακριά νυχτωμένοι»

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2022, 13:29

Για απειλές εναντίον του πρύτανη του ΑΠΘ Νίκου Παπαϊωάννου έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου λίγες ημέρες μετά την εκκένωση της κατάληψης σε ισόγειο χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, που είχε παραδοθεί σε αγνώστους τα τελευταία τριάντα τέσσερα χρόνια.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «όσοι φαντασιώνονται ότι θα συνεχίσουν το έργο τους, όπως είχαν συνηθίσει είναι μακριά νυχτωμένοι».

Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

Ένας χώρος εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου που βρισκόταν επί δεκαετίες υπό κατάληψη, αποδόθηκε στην ακαδημαϊκή κοινότητα και θα αξιοποιηθεί προς όφελος των φοιτητών. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους γνωστούς τραμπούκους να απειλούν τη ζωή του πρύτανη του ΑΠΘ Νίκου Παπαϊωάννου και να φαντασιώνονται ότι θα συνεχίσουν το έργο τους, όπως είχαν συνηθίσει.

Είναι μακριά νυχτωμένοι. Η Ελλάδα αλλάζει και στα ελληνικά πανεπιστήμια η νομιμότητα και η ακαδημαϊκή τάξη είναι πια αδιαπραγμάτευτες. Όποιος δεν το αποδεχτεί και συνεχίζει να μηρυκάζει αθλιότητες, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Φυσικά η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών είναι αυτονόητη και θα πρέπει όλα τα πολιτικά κόμματα να πάψουν να κρύβονται και να πάρουν καθαρή θέση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...