224
Μέλη της λεγόμενης «συνταγματικής αστυνομίας» ποζάρουν αυτάρεσκα στον φωτογραφικό φακό | social media

Εκτός ελέγχου οι «Θεματοφύλακες», πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία!

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2021, 10:45
Μέλη της λεγόμενης «συνταγματικής αστυνομίας» ποζάρουν αυτάρεσκα στον φωτογραφικό φακό
|social media

Εκτός ελέγχου οι «Θεματοφύλακες», πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία!

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2021, 10:45

Ανεξέλεγκτοι κινούνται και δρουν –κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα– οι πάσης φύσεως αρνητές-αντιεμβολιαστές, κάτι που μαρτυρά άλλωστε και ένα απίστευτο –αλλά δυστυχώς πραγματικό– περιστατικό σε σχολείο της Πιερίας.

Οπως έγινε γνωστό –και επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας–  πέντε αρνητές-αντιεμβολιαστές, αυτοπαρουσιαζόμενοι ως «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» (ο  νέος τίτλος που περιφέρουν παντού τελευταία οι εν λόγω αρνητές), εισέβαλαν σε Γυμνάσιο στο Αιγίνιο Πιερίας και «συνέλαβαν» τον διευθυντή, περνώντας του μάλιστα χειροπέδες! Στη συνέχεια τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου.

«Ο τέλειος παραλογισμός! Οι παράνομοι οδήγησαν στον νόμο τον διευθυντή του Γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο ΑΤ», δήλωσε απαυδισμένος ο κ. Μανώλας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Status».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι αστυνομικοί το μόνο που έκαναν ήταν να μεταφέρουν τον γυμνασιάρχη στο τοπικό Κέντρο Υγείας, με τους… «Θεματοφύλακες» να μένουν ανενόχλητοι μετά την «προσαγωγή»!

Επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες, τοπικά μέσα ανέφεραν ότι η ομάδα των αρνητών έστησε καρτέρι στον διευθυντή του σχολείου στις 7:30 το πρωί, τον κυνήγησε, τον «συνέλαβε» και τον υποχρέωσε να μπει σε αυτοκίνητο με το οποίο τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια «καταδίωξης» του γυμνασιάρχη, του φώναζαν ότι «βασανίζει τα παιδιά». Εκείνη τη στιγμή στο σχολείο έφθαναν και άλλοι εκπαιδευτικοί που, βλέποντας την «απαγωγή» του γυμνασιάρχη, κάλεσαν την Αστυνομία.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, οι αυτόκλητοι –και θρασύτατοι– «υπερασπιστές» του Συντάγματος συνελήφθησαν τελικά από άνδρες της Ασφάλειας Κατερίνης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...